איזה מעצבן...../images/Emo4.gif ...
הסתובבתי היום בכמה חנויות בגדים בשביל לחדש קצת את הקולקציה לקראת הקיץ. החנויות האלו למידות גדולות פשוט לא תמיד עוזרים לך לעבור את החוויה הזו בקלות. קודם כל המוכרת. איזו בחורה שדופה וצעירה שלא כ"כ מבינה בגזרות של בחורות מהסוג העגלגל... והכל פשוט "בול" עלי. לא משנה שזה בקושי נסגר ושאם אני אנשום מישהו יחטוף כפתור בראש... חוץ מזה תא המדידה היה קטן לגודל שלי. גם ככה אני צריכה להדחס לבגדים האלו וזה ממש לא פשוט שאין לך מרחב תימרון... אני חולמת על חנות לשמנות. לא חנות למידות גדולות שההבדל היחיד בינה ובין חנויות אחרות זה שהבגד יותר גדול אלא חנות שמתחשבת בכל הצרכים של הבנות משכמן והצידה
. דמיינו לעצמכן אם הייתן נכנסות לחנות ואת פניכם היתה מקבלת מוכרת ששוקלת 100 קילו ומעלה. רצוי אחת שאוהבת לאכול ושהמכנסיים משנה שעברה כבר לא נסגרים עליה. בקיצור אחת משלנו. אף אחת לא היתה אומרת לכן: "נו, אולי תעשי עם עצמך משהו/יש לי חברה שנראתה כמוך והיום היא ממש חתיכה...". אף אחת לא היתה אומרת על כל בגד שהוא "בול". מוכרת כזאת מבינה בגזרות לנשים כמונו. מוכרת שלא מתביישים ונבוכים ממנה. אם הבגד לא עולה/נסגר לא צריך לומר ש"זה פשוט לא הצבע שלי..." אלא לבקש עזרה עם הבגד או לבקש מידה יותר גדולה. חנות שבתא המדידה את יכולה להסתובב גם את שוקלת 200 קילו. חנות שמבינה את הלקוחות ומציעה להן עוגת קרם וקפה בין מדידה למדידה... (טוב, טוב, נסחפתי...
) הדרישות לתפקיד מוכרת: אדיבות, נימוס, חברהמנ´יות,מצחיקה, ושוקלת מעל 100 קילו. אגב בגרמניה פתחו חנות כזאת אחרי שהבעלים הבין שזה ממש לא שייך שאחת ששוקלת 50 קילו תמכור בגד למישהי ששוקלת 150 קילו... וככה גם נפתור את בעיית התעסוקה והתופעה האכזרית שיש מקומות שלא מקבלים בנות שמנמנות לעבודה. המשך יום מוצלח לכולם...
הסתובבתי היום בכמה חנויות בגדים בשביל לחדש קצת את הקולקציה לקראת הקיץ. החנויות האלו למידות גדולות פשוט לא תמיד עוזרים לך לעבור את החוויה הזו בקלות. קודם כל המוכרת. איזו בחורה שדופה וצעירה שלא כ"כ מבינה בגזרות של בחורות מהסוג העגלגל... והכל פשוט "בול" עלי. לא משנה שזה בקושי נסגר ושאם אני אנשום מישהו יחטוף כפתור בראש... חוץ מזה תא המדידה היה קטן לגודל שלי. גם ככה אני צריכה להדחס לבגדים האלו וזה ממש לא פשוט שאין לך מרחב תימרון... אני חולמת על חנות לשמנות. לא חנות למידות גדולות שההבדל היחיד בינה ובין חנויות אחרות זה שהבגד יותר גדול אלא חנות שמתחשבת בכל הצרכים של הבנות משכמן והצידה