איזה מעצבן...
...

חבי

New member
איזה מעצבן...../images/Emo4.gif ...

הסתובבתי היום בכמה חנויות בגדים בשביל לחדש קצת את הקולקציה לקראת הקיץ. החנויות האלו למידות גדולות פשוט לא תמיד עוזרים לך לעבור את החוויה הזו בקלות. קודם כל המוכרת. איזו בחורה שדופה וצעירה שלא כ"כ מבינה בגזרות של בחורות מהסוג העגלגל... והכל פשוט "בול" עלי. לא משנה שזה בקושי נסגר ושאם אני אנשום מישהו יחטוף כפתור בראש... חוץ מזה תא המדידה היה קטן לגודל שלי. גם ככה אני צריכה להדחס לבגדים האלו וזה ממש לא פשוט שאין לך מרחב תימרון... אני חולמת על חנות לשמנות. לא חנות למידות גדולות שההבדל היחיד בינה ובין חנויות אחרות זה שהבגד יותר גדול אלא חנות שמתחשבת בכל הצרכים של הבנות משכמן והצידה
. דמיינו לעצמכן אם הייתן נכנסות לחנות ואת פניכם היתה מקבלת מוכרת ששוקלת 100 קילו ומעלה. רצוי אחת שאוהבת לאכול ושהמכנסיים משנה שעברה כבר לא נסגרים עליה. בקיצור אחת משלנו. אף אחת לא היתה אומרת לכן: "נו, אולי תעשי עם עצמך משהו/יש לי חברה שנראתה כמוך והיום היא ממש חתיכה...". אף אחת לא היתה אומרת על כל בגד שהוא "בול". מוכרת כזאת מבינה בגזרות לנשים כמונו. מוכרת שלא מתביישים ונבוכים ממנה. אם הבגד לא עולה/נסגר לא צריך לומר ש"זה פשוט לא הצבע שלי..." אלא לבקש עזרה עם הבגד או לבקש מידה יותר גדולה. חנות שבתא המדידה את יכולה להסתובב גם את שוקלת 200 קילו. חנות שמבינה את הלקוחות ומציעה להן עוגת קרם וקפה בין מדידה למדידה... (טוב, טוב, נסחפתי...
) הדרישות לתפקיד מוכרת: אדיבות, נימוס, חברהמנ´יות,מצחיקה, ושוקלת מעל 100 קילו. אגב בגרמניה פתחו חנות כזאת אחרי שהבעלים הבין שזה ממש לא שייך שאחת ששוקלת 50 קילו תמכור בגד למישהי ששוקלת 150 קילו... וככה גם נפתור את בעיית התעסוקה והתופעה האכזרית שיש מקומות שלא מקבלים בנות שמנמנות לעבודה. המשך יום מוצלח לכולם...

אז קודם כל יום נפלא לך../images/Emo39.gif

אני ודעת שאצלנו פה בכרמיאל החנות מתאים לי מדהימה, יש לה שני מוכרות שמנות, שישר איך שרואות אותך יכלות לדעת את מידתך, כל הזמן חיכניות
עם סבר פנים כל כך נעים ללקוח, ואפילו בכניסה לחנות ליד הקופה יש שני צלחות גדולות אחת עם עוגיות ואחת עם סוכריות, כל כך נעים שם לקנות, אבל כנראה שלא בכל מקום ככה.

yulinka

New member
סתם כזה... מחשבות מתסכלות...../images/Emo4.gif

אוקי אז שמנה זה יפה ואוקי אני זה יפה ואוקי הוא אוהב אותי ככה ואוקי הוא נמשך אלי ככה ...ובלה בלה בלה ...אבל עדיין...הייתי ביום הסטודנט ביום חמישי האחרון...והיו שם הרבה יפות...ולא שמנות..כן כן תתפלאו:)... וגם היה שם יריד ענקי של בגדים...וכם יש לי וידוי ...הסתכלתי על הבגדים היפים והמגניבים האלה וחשבתי לעצמי...שנורא נורא בא לי להוריד 10 קילו ואז גם אני אוכל להיכנס למידה 42 וללבוש את הג´ינסים והמגניבים האלה והחצאיות המדהימות...זהו... עכשיו אתם יכולים להרביץ לי

יולה מתוק למה להרביץ.....חחחח../images/Emo3.gif

הרי כל חלום רטוב של שמנה הוא להיות רזה יותר, רק שזה לא פשוט להפסיק לאכול את כל הדברים הטעימים, אז או שמקבלים את החיים כפי שהם, או שמתאמצים חזק מאוד ועושים דיאטה, ואגב יולה מתוקה יש בגדים כאילו יפים וסקבים לשמנות ממש חבל"ז, המלתחה שלי מלאה בהם, כך שתלוי איפה מחפשים, דווקא היום יש המון המון חנויות מיוחדות לשמנות, עם בגדים מהממים.

חבי

New member
אני בהחלט ראויה להיקרא שמנה...

ואני לא חולמת להיות רזה יותר... לדעתי אני יפה כמו שאני עם כל השומנים. לא רוצה להיות רזה! אולי על אחרים זה יפה . לא עלי.

חבי

New member
ואגב...

בארץ בהמון חנויות אין בגדים שעולים על מישהי ששוקלת 130 קילו ומעלה... ורוב הבגדים שלי מהקיץ הקודם כבר ממש קטנים עלי. אז אין ברירה. צריך לסוע לארה"ב... שם יש הכל בכל המידות.

yulinka

New member
זהו שאצלי זה מעצבן כזה...

אני באמצע...לא ממש שמנה לא ממש רזה...לא מספיק שמנה לקנות במתאים לי לא מספיק רזה לקנות בCASTRO < טוב נו האמת קניתי באילת שימלה ממש מגניבה ודווקא בCASTRO> אבל נראה לי הבנת למה אני מתכוונת..ולא יודעת... גם לא ממש עזר לי שהחבר שלי עצר ליד אחד הדוכנים של הג´ינסים <הסתובבתי איתו ביום הסטודנט> והסתכל על ג´ינס ממש ממש יפה ואמר לי משהו בסגנון " את יודעת שנורא יתאים לך ללכת עם ג´ינסים וגופיות?" <אני בדיוק הייתי בשמלה המגניבה שקניתי באילת...כאילו דהההה...ברור שנורא יתאים לי ללכת עם ג´ינסים וגופיות...אחרי שאוריד לפחות 5-7 קילו... כן ברור שאחרי זה עשיתי לו פרצופים כמה שעות והוא התנצל ואמר שהוא אדיוט ואני אוהב אותך כמו שאת ובלה בלה בלה

צפרדעית

New member
מתאים לי התחילו לייצר החל ממידה 42

וכך עוד הרבה חברות אחרות... וקסטרו עד כמה שאני יודעת, מייצרים עד מידה 46

shugi28

New member
נשמח להרביץ לך

אך לא מהסיבה הזאת .. איפה היית במפגש ????

AlteX

New member
בואי נגיד כך...

אחרי שדחינו את המפגש בין השאר בגלל שלא יכולת להגיע שבוע קודם, אז לא להגיע היה מצידך לא יפה בלשון המעטה...

yulinka

New member
אלכס.....

תעזוב אותי בשקט אוקי? א. אף אחד לא אמר לי שדחיתם את המפגש בגללי ב. לא הייתם חייבים לעשות זאת ג. אתה יודע למה לא באתי וגם לא אבוא לשום מפגש! יופי הצלחת לעצבן אותי

יולינקה....

באמת אחת הסיבות שהמפגש נדחה זה עקב היותך באילת...ובשל העובדה שאת חלק מאיתנו רצינו שגם את תהיי.....ולכן המפגש נדחה. את לא צריכה להתעצבן כשאת שומעת את האמת....תתמודדי! שנית....כן היינו צריכים לעשות זאת אם את מרגישה חלק מאיתנו אלא אם כן את לא מרגישה כך...וזאת כבר בעיה בפני עצמה...וגדולה מאוד. שלישית ...בעייתך שאת נותנת לסיבות ששמורות עימך בלבד להניע אותך מלהגיע למפגש ולהכיר את כל מי שאת משוחחת איתם במשך היום. רביעית ואחרונה....רופא פעם אמר לי...שאם מתעצבנים....זה טוב...זה אומר שכל הדם זורם בגוף וזה בריא פעם ביום...אז להיום קיבלת את המנה שלך...נראה מה יהיה מחר. יום נפלא לך חתולה.... מקסימושששששששששששש שחולה

yulinka

New member
ובכלל מה אכפת לך שלא הגעתי ????

לך בטוח לא הייתי חסרה שם! אז תרגע ותפסיק כבר לרדת עלי בכל הזדמנות !

אממא ממ סליחה שאני מתערבת.....

יש מסרים אישיים להודעות כאלה יולינקה... ורק דעי לך.....שכן אכפת לו....ובגלל שאכפת לו המפגש נדחה שתוכלי להגיע וכדאי שתבדקי מה היה לפני שאת מצביעה על מישהו. ותתחילי לדבר יפה לאלכס......הוא יותר מידי טוב בשביל לענות לך בצורה לא נעימה...אז אם יש לך משהו לומר לו....כדאי שתעשי זאת במסרים פרטיים ובטח לא כאן ובצורה הזאת ליד כולם. ואני אומרת את זה כיוון שאיכפת לי ממנו!!! וגם מכיוון שאולי את לא יודעת אבל בצורה הזאת לא מתנהגים.... קחי זאת לתשומת ליבך...וכדאי שתחשבי שאולי הוא אמר זאת כי אכפת??????? זה רק חומר למחשבה...יום טוב מקסימוששששששש

למעלה