איזה מעצבן זה

ענתי 10

New member
איזה מעצבן זה ../images/Emo46.gif

אני ובעלי מתחלפים כמו במחשק כיסאות מוסיקליים: אם אני יושבת בסלון מול הטלויזיה - הוא קבוע או בחדר מחשבים או בחדר שינה מסתכל ערוץ אחר. איך שאני קמה והולכת אליו (או הוא אליי) כאילו איזה שהוא כוח עליון מחליף לנו את המקומות - ועכשיו הוא יושב בסלון ואני משום מה כאן, למרות שבמקור אני רציתי שנבלה ביחד את הערב
ואני יכולה להתערב שאם עכשיו אני אקום ואלך לטלויזיה תוך 2 דקות הוא יהיה מול המחשב שוב. מה עושים?

Tully Is Here

New member
מכבים את המחשב והטלויזיה

ויוצאים לטייל או יושבים במרפסת ומדברים או...את יודעת

ענתי 10

New member
אי אפשר כי כי כי כי כי .....

בטלויזיה יש עכשיו ארוביזיון ובמחשב יש את הפורום ולטייל אי אפשר כי אין מי שישאר עם הילדים ומרפסת... באמת החסרון היחיד בדירה הזאת - שאין מרפסת
אז מה נשאר? ......

אוי כמה שאני מכירה את זה

כל כך דומה למה שקורה אצלנו בבית אני במחשב אז ליאור אומר: "כל היום את והמחשב..." אני קמה יושבת על הספה, מחכה שיבוא לשבת לצידי, והוא הופס....תופס ת'מחשב אצלנו המחשב בסלון ואפשר (כמו שאני עכשיו) מחשב + טלויזיה במקביל באדי

ענתי 10

New member
ככה היה לנו בדירה הקודמת

היה תענוג. לא היו ריבים והרגשה לא נעימה. עכשיו החדר של המחשב די רחוק מהסלון. מנותק ממנו לגמרי. וזה ממש מציק לי. עכשיו הלכתי להשכיב את הקטן לישון. אז בדרך לסלון שוב הייתי צריכה לעבור דרך חדר המחשבים. אז לא התאפקתי ונכנסתי
טוב, די, הולכת לבעלי לפני שהוא הולך לרבנות

גם אצלנו המחשב בסלון

וזה מעולה בעיני. אם את במחשב והוא בטלויזיה מי עם הקטן?

אני מקוו שהלכת אליו

ואת איתו עכשיו ורק בבוקר תקראי את ההודעה בקיצור, תעבירי את המחשב לסלון הכי נוח וגם אחה"צ שהילדים במחשב את רואה אותם ואם הם צריכים עזרה במשהו את לידם ולא כל רגע שיקראו לך לחדר וחות מזה בעלך לא ילך כל כך מהר לרבנות יש לו נסיכה בבית...... נראה אותו מוצא משהו טוב יותר באדי

ענתי 10

New member
../images/Emo9.gif

אז אני עדיין פה
בעלי רצה דווקא לעשות מחשב גם בסלון, אבל התנגדתי בגלל שזה הורס לי את היופי של הסלון. אבל אם זה ימשיך בקצב הזה אני אאלץ להכנע ללחצים
טוב, בסדר, הולכת.... להתראות מחר!

maybesure

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo185.gif../images/Emo68.gif

את השעות לפני שהוא נרדם-אני משתדלת להיות איתו. אם הוא במחשב-אני לידו. לפעמים קוראים יחד מאמרים, ולפעמים אני סתם קוראת ספר לידו. שותים תה יחד. אם הוא מגיע מוקדם כמו אתמול, יושבים יחד בגינה. אם מגיע בחשכה כמו היום-עושים טיול קצר רק שנינו. הוא נרדם כל כך מוקדם, אז אני בפורום.

אויש....ממש כמו אצלנו ../images/Emo10.gif

והבעיה שלמרות שיש לנו גינה גדולה ויופי של מסלולי הליכה בטבע, האיש שלי ממש לא בקטע. כל הזמן עבודה עבודה וכשאין לו כבר כוח לעבוד אז הוא נח מול הטלביזיה. התרגלתי לזה. עובדת חיים. ואיך אמרה שירשיר בטיפ השבועי? זה לא אומר שהוא לא אוהב אותי בכל ליבו...

למעלה