איזה מסכנים רמת גן

shohamz

New member
איזה מסכנים רמת גן

לא מצליחים להגיע למצב בו שבעת השחקנים המובילים בריאים לאורך זמן ריאן סטאק - פצוע אולי ישחק במשחק הבא אדי אליסמה ליאור ליובין - היה פצוע דני לואיס עודד שעשוע - נזרק למים העונה ארז מרקוביץ´ מתן נאור ירושלים קרקסו את רמת גן אתמול. חבל. אני רוצה שרמת גן תצליח בגלל: 1- ארז אדלשטיין, תגידו מה שתגידו, הוא מאמן גדול שיודע לפרגן ליריבים ולא מתבכיין כל הזמן. נכון, יש לו פה גדול ויש לו יציאות לא במקום אבל הוא יודע כדורסל והמון! 2- רמת גן היא קבוצה ללא יומרות בתחילת העונה, שהוציאה מעצמה את המקסימום. מה היה קורה ללא הפציעות העונה? 3- כשרמת גן משחקת טוב, היא משחקת קבוצתי בצורה שלא תיאמן עם פירגון בין השחקנים. אין שם שחקן כמו טפירו או פארקר עם יכולות מדהימות באחד על אחד. אם רק גיל מוסינזון היה בהרכב... נקודות הזכות לירושלים הם: 1- יורם חרוש הביא את שחקני הנבחרת הצעירה לירושלים: אוחנון, גורדון, מזרחי, יצחקי, כץ (שהיה שם קודם) 2- זו הקבוצה שהכי הרבה ישראלים משחקים בה בפועל בליגה- גם פלג וטפירו 3- זו הקבוצה היחידה שתיאורטית יכולה לתת פייט למכבי למרות שבפועל היא התרסקה לגורמים מולה. אבל תודו שבלי רמת גן הליגה היתה משעממת יותר

שחור

New member
אחרי המשחק היום אני מאמין שכן

אבל חוץ מזה היה סוף סוף משחק שמתאים לפלייאוף שבו שתי הקבוצות הגיעו לשחק והיה משחק טוב וצמוד. חוץ מזה אני נדהם כל פעם מחדש מטפירו שקולע זריקות שאפילו בשכונה אני מפחד לקחת. גם ליובין נתן משחק טוב ורק דבר אחד לא הבנתי - למה אדלשטיין החליט להשאיר בחוץ את הצעירים שלו אחרי שנאור יצא בחמש עבירות ושעשוע נמצא ובמקום זה שיחק עם 3 גבוהים

למעלה