איזה מסכנה שלומית :(

ברבורה

New member
איזה מסכנה שלומית :(

איכס גלית המגעילולה הזאת! מישהו יודע מה יהיה איתם הכוונה עם אלכס ושלומית?

EuroSims

New member
טוב היא צריכה לדאוג לעצמה

ואני לא יכול ממש להאשים אותה

גלית = כלבה סכסכנית

רציתי ממש להרוג אותה..ולמחוק לה את החיוך המטופש הזה מהפרצוף איזה בן אדם! מחלה ממש!!! אוף עם הגלית הזאת, שתדרס כבר..דגי איזה מעצבנת, מי היא חושבת שהיא, שמשהו ירא בה כבר...איזה גועלית!! מה יהיה על אלכס ושלומית, היא ממש ממש תכעז עליו, אבל היא לא תרצה להפרד ממנו, כי שלומית הרי דוגלת במשפט הזה: "לא מפרקים משפחה כ"כ בקלות" ניבה נ.ב- מסכנה, זה ממש לא מגיעה לה...

EuroSims

New member
מסכים בחלק

בקשר לשלומית - כן הגיעה הזמן שההצהרות שלה יעמדו במבחן המציאות . ודבר שני - תבינו! היא הקורבן היא הכניסה לו ויפה שעה אחת קודם רק חבל שזה היה כל כך מוגזם - אחרי שהם התפייסו היא הייתה צריכה להפסיק ואז כשהיא מצאה את העגיל להראות לדורון כי זאת הכלבה הזאת סמדר שפיתתה אותו - כך שבפעם הזאת זה לא הוא היה אשם . זה באמת לא היה טוב מצידה

אבל תראה איך גלית מתנהגת!!!

גם יונתן לא היה בסדר...הוא בגד בגלית (פעמיים) ולא הקשיב לה בשנים הקודמות ודברים כאלה שפשוט שגעו אותה וגרמו לה להתנקם בו. היא הייתה יכולה לעשות משהו אחר, ולא להתלהב מעצמה, ולהרוס לו את החיים, איזה נקמנית, ממש בושה! ועוד אחרי הכל, המפגרת הזאת רוצה לחזור להיות עם יונתן, אין לה כבוד בכלל או מה? היא עברה את הגבול, היא תשלם! ועוד מה היא עושה? היא שמעה את אלכס וורדה, והיא נתקשרת לשלומית, אני לא מבינה אותה, היא ממש ירדה לרמה הכי נמוכה בסולם.. ובאמת שלומית נבחנת במבחן המציאות שלה במה שהיא דוגלת, בואו ונראה אותה עכשיו. ניבה

dmoran

New member
זהירות ספויילר!!!

שלומית תעזוב את אלכס. סליחה שלא שמתי סימן של ספויילר, יש לי בעיה עם הסימנים זה כותב לי "ERROR ON PAGE".

LAE

New member
זה לא נכון

אחרי שאלכס יבין ששלומית יודעת על הרומן שלו עם ורדה, הוא יחליט לעזוב את שלומית אבל אז יהיה לו התקף לב (או משהו כזה) והוא ישאר עם שלומית.

dmoran

New member
והיא תרצה אותו? אני הבנתי

מספויילרים קודמים שלא!

swirrrly

New member
../images/Emo58.gif

מילה שלי כי אני יודעת ששלומית ואלכס ישלימו קראתי ואני בטוחה נשמע הגיוני ראיתי את זה בחלומות שלי, בכוכבים איפה לא? הם ישלימו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה