איזה מסכן

P Rod

New member
חחחחחחחחחחח

די כבר מה אתה מערב אותי יא קורי דאפל תימני

Nollie69Flip

New member
עכשיו אני מבין..

..למה ההורים שלך בחרו לגור במקום מרוחק מהמרכז -כמו אילת, כדי להחביא מהעולם יצור פאנק מפחיד ומאיים, אתה! האאהאעאעאעהאעה עימפראאריאעאהעהאללללל!!!!@!@# אעני עואב בולבולימאודווד!@#!@^& אעני לו עולך לביציפיר אעני מאעגניבבבבב אעאהעאהאעעאהעהעאעהעעעע!!!@@!##@$!@$#$$@%#$#@#%^^%

ViBE Skater

New member
../images/Emo45.gif

מה אתה שותה והולך לכתוב הודעות בפורום מה אתה ילד מסכן?

shit660

New member
תגיד איך קוראים לשיר בפארט שלך?

שהיה בתחרות של סטריט מאשין

dor jjj

New member
אמממ

21 - Boulevard Connection - CPH Claimin' Respect #2 (feat ED OG, Masta Ace and Common).mp3 זה שיר שהוסיפו לו מנגינה אחרת אם אתה לא מוצא אני ישלח לך באיסיקיו 498447624

ProP E

New member
אני יודע שפליישר האליל שלך

ואתה מקריב שערות לשטן למענו אבל הוא ביקש ממך להפסיק לחקות אותו ><" אז תפנים ימטומטם

אחי חיקו פה אותך עד כמה שהבנתי..

אבל זה לא משנה וממש לא לעניין עיליי שמעו לדעתי כל הריב הזה מיותר לאללה וכדאי שתפסיקו את כל הריבים האלה בפורום הפורום יתחיל להתדרדר שוב ולא יהיה ממש נעים להיכנס אליו כשהוא מוצף בריבים דיביליים לא קשור אבל ..היה כיף באמריקה
ולא אין סרטונים או תמונות כי לא נסעתי שם הייתי בחופשה אצל משפחה וכל זה
אז תפסיקו לריב זה רק הורס ת'פורום

hazil sk8er

New member
אל תדבר שטויות

הריבים זה מה שעושה את הפורום חחחחחחחח כמו פליישר VS אביעד זה כמו סלבריטי דאפמאצ' או משהו חוץ מזה הכי טוב לראות את ירין מאיים על אנשים כי הוא ניג'ה =]

kbncba

New member
יש לך מזל שזה היה לפני

שקיבלתי תלאדר מאן אחרת היית נשאר בלי רגל

P Rod

New member
פשיי יש מזל בחיים

אז מה אם אני נראה כמו הג'וקר עם החתך מלשין הזה

yarinigaaa

New member
מי מאיים מה אני בריון?

הכי סטייל זה לראות את עילי עובר למשתמש השני שלו בשביל לפתור בעיות חח כבר הייתי בטוח הוא שכח תססמא שלו

hazil sk8er

New member
חחחחחחחחחחחח

יאללה קבלו איזה אנשים חולים Saddam.Execution.PROPER.DVDRIP-HANGUCUNT כאילו מישהו העלה את זה להורדה 0o...

Nollie69Flip

New member
האמת אחי?

תכננתי לא להשתמש בו, אבל חשבתי להשתמש רק הפעם כדי שזה יגרום לו להפסיק לחפור
לא נראה לי אבל שיעזור... חחחחח יאללה, Distoring Bassist מת...R.I.P

כמה הומואים יש בפורם הזה

זהו שנה חדשה יאללה תפסיקו לזיין תשכל ולכו ליסוע ועל תיהיו פוזרים שמזדינים בתחת כמו הנולי הומו פליפ הזה שסתם מזיין תשכל אבל בעצם סתם ערס הומו ששומע דיכאון ולא יודע ליסוע בגרוש

למעלה