איזה מסכן http://www.youtube.com/watch?v=fUDZTM6gZrg תראו תסוף
G Gulashuq New member 30/12/06 #3 חחחחחחחחחחח וואה למה הוא בא שנה ועושה איזה סיבוב דפוק חחחחחחחח אבל אחלה גאפ
A A n t i C h r i s New member 30/12/06 #4 סיבוב דפוק זה גאפ קצת ארוך וצריך קצת מהירות בשביל לעבור אותו ולכן כל הסיבוב הדפוק הזה
A A n t i C h r i s New member 30/12/06 #5 סיבוב דפוק?? זה גאפ קצת ארוך וצריך קצת מהירות כדי לעבור אותו ולכן כל הסיבוב הדפוק הזה
M mr devil1 New member 30/12/06 #6 זה ניראה כאילו זה בישראל באזור של פארק הירקון (למרות שאני לא ממשמ כיר את האזור שמה) כל הבנייה והמנורות ממש ניראה כמו ישראל
זה ניראה כאילו זה בישראל באזור של פארק הירקון (למרות שאני לא ממשמ כיר את האזור שמה) כל הבנייה והמנורות ממש ניראה כמו ישראל
M mr devil1 New member 30/12/06 #7 אההה לפי הוידאו שבפוסט של אנטי כריס (שזה אותו סקייטר9 זה באמת בישראל היה רשום שם באיזה מקום לב משהו ..
אההה לפי הוידאו שבפוסט של אנטי כריס (שזה אותו סקייטר9 זה באמת בישראל היה רשום שם באיזה מקום לב משהו ..
P ProP E New member 30/12/06 #11 תגיד לי רגע קוף מטומטם למדת לשרשר אתה עושה פוזות במקום ללמוד לשרשר תתחיל ללמוד לסוע ולהפסיק להיות הומו זה עדיף מלדעת לשרשר...
תגיד לי רגע קוף מטומטם למדת לשרשר אתה עושה פוזות במקום ללמוד לשרשר תתחיל ללמוד לסוע ולהפסיק להיות הומו זה עדיף מלדעת לשרשר...
N Nollie69Flip New member 30/12/06 #12 חחחחחחחח מצחיק אתה!! אל תיקח רציני, כי אתה לא... ילד מטומטם, הולך לישון ב6 בערב כדי להתעורר ב4 בבוקר ולשחק אותה שיכור ולהודות שהוא הומו... לך לישון כבר, כדי שתוכל להתעורר שוב ב4 ולכתוב שטויות...
חחחחחחחח מצחיק אתה!! אל תיקח רציני, כי אתה לא... ילד מטומטם, הולך לישון ב6 בערב כדי להתעורר ב4 בבוקר ולשחק אותה שיכור ולהודות שהוא הומו... לך לישון כבר, כדי שתוכל להתעורר שוב ב4 ולכתוב שטויות...
A A n t i C h r i s New member 30/12/06 #14 שרשרן מז++ן מה אתה רוצה מימני? לא יודע מזה לשרשר כל מה שאני יודע זה שאתה פאקינג מזין תשכל יותר מידי
P P Rod New member 30/12/06 #16 שמע זה לא מקובל עליי אתה לא יכול ככה לגנוב את הטכניקות שלי לציניות והשמצות בפומבי אז תפסיק מיד אידיוט
שמע זה לא מקובל עליי אתה לא יכול ככה לגנוב את הטכניקות שלי לציניות והשמצות בפומבי אז תפסיק מיד אידיוט
N Nollie69Flip New member 30/12/06 #18 סליחה אחי, לא התכוונתי להיות גנב... אבל הוא פשוט כזה, אז זה דורש..! אז לפעם הבאה אני אשאיר לך לעשות את זה
סליחה אחי, לא התכוונתי להיות גנב... אבל הוא פשוט כזה, אז זה דורש..! אז לפעם הבאה אני אשאיר לך לעשות את זה
P ProP E New member 31/12/06 #22 אני הנולי אוטיסט פליפ הזה פליישר במילים אחרות אני רוצה ללקק לך את הביצים הלוך ושוב ולתלוש לי שערות ולשמר אותם בפורום
אני הנולי אוטיסט פליפ הזה פליישר במילים אחרות אני רוצה ללקק לך את הביצים הלוך ושוב ולתלוש לי שערות ולשמר אותם בפורום