איזה מסכן השפן

Mנטה

New member
איזה מסכן השפן

לפני איזה יומיים הלכתי לסופר והיה שם מבצע, קופסה של 20 קרמבואים ב10 ש"ח. בגלל שממילא רציתי משו מתוק קניתי. ואפילו התביישתי לספר כי הם של פלדמן "מנבו" ולא המקור של שטראוס. אבל עכשיו זה אפילו יותר נורא, כי מרביתם כבר נגמרו ! אתם קולטים כמה קרמבואים אכלתי ביומיים-שלושה ?!?!? אני לא. לונורא. אני מתנחמת בזה שפשוט הכנתי את עצמי לבטטיות גמורה, לקראת שידורם המחזורי של שלושת הפרקים האחרונים של pride and prejudice הסופש. וכן, כבר ראיתי את כולם די הרבה פעמים (כלומר איזה 3 שידורים מחזוריים שבהם ראיתי כמעט את כל המחזור). מזל שמוסקט הזמינה למחר כי אחרת היתי מתמוססת בין הקרמבואים לספה עם השלט ביד.

giulietta

New member
ואת מזכירה לי להוסיף לרשימה

קופסת קרמבואים ולחזור איתה בסוף השבוע הבא מהארץ לכאן. תגידי, זה מופרע לעלות למטוס עם קופסת קרמבואים?

shellyland

New member
רק אם את אוכלת אותם תוכדי.

ואני נזכרתי שאתמול עידן הביאה לי גבינות טעימות מהקיבוץ שלה ושכחתי אותן אצל אחותי ואם אמא שלי שמה לב שזה שם, אין לי סיכוי לקבל אותן בחזרה.

מוּסקט

New member
../images/Emo6.gif אמרתי "כן"

כי זה מוצר בלתי נסבל בעיני -- אבל אם הילדים רוצים... מה נ'ייגיד?

Mנטה

New member
יש למישהו עוגת גזר ?

יואו אני מזה רעבה ! חבל על הזמן ! לא אכלתי איזה שבוע. בכל אופן לא משהו שהוא לא קרמבואים. אז עכשיו במסכנות אופיינית (יום שישי, קמתי מוקדם, הרגע חזרתי הביתה) החלטתי לפנק את עצמי במשלוח של הרבה-הרבה-בשר. לונורא, חשבתי לעצמי, אז זאת תהיה הפעם האחרונה שלי החודש שאני מוציאה המון כסף על אוכל. וחוצמיזה, זה מצב אינברירה קלאסי ! אלא שבדיוק באותו הזמן שהזמנתי את המשלוח, בדיוק באותו הזמן, צלצל הסלולרי ולא עניתי. וזאת היתה חברה שלי שמודיעה שהיום היומולדת שלה תתרחש בביג-מאמא. אללי חזיז ורעם !...

Mנטה

New member
יואו כל כך לא בא לי ללכת ! ../images/Emo10.gif

אני עדין שבעה מהצהריים ולא בא לי על אוכל בכלל. ולא בא לי על חברתה של חברתי הזאת. והכי לא בא לי על חברתם של חבריה שאף אחד מהם אני כנראה לא מכירה. אבל הכי הכי לא בא לי לצאת מהבית בקור הזה. לא בעצם הכי הכי לא בא לי לצאת מהבית כדי לפגוש אותם במסעדה שלא בא לי לאכול בה. אוףףףףףףףףףף. בטח לזה התכוונו המבוגרים כשהם אמרו פעם מזמן שבחיים לא עושים רק מה שרוצים

למעלה