איזה מנעול לקנות?

אבן חצץ

New member
איזה מנעול לקנות?

שרשרת? חוליות? פרסה? שמרסה? איזה מנעול הכי קשה לגנבים לפרוץ?(חוץ ממנעול דיסק שאותו אני קונה בנפרד), ולמי ששואל, אין לי ביטוח מקיף לצערי.

אהוד א1

New member
החצי שקל שלי:

מנעול כבל נוח יותר לנשיאה על הקטנוע אבל יהיה לרוב עמיד פחות בפני פריצה משרשרת איכותית. במידה ויש לך את האפשרות - כבל על הקטנוע לסידורים בעיר ומנעול שרשרת איכותי בנקודת החניה הקבועה. בלילה כמובן מומלץ להשתמש בשניהם. מנעול דיסק מבחינתי הוא בזבוז כסף.לא עושה שום דבר שנעילת הכידון לא עושה. את השרשראות/כבלים לקשור כך שהם מקיפים את מדרס הרגליים של הקטנוע,מתחברים לעצם קבוע שלא נחתך בקלות ומתוחים בצורה שלא משאירה סרח עודף על הרצפה (למנוע שימוש בריצפה כ"קונטרה" למספריים של הפורצים).

אבן חצץ

New member
אמרו לי

שמנעול דיסק הוא טוב מפני כאלו שבאים רק אם מספריים, כי אי אפשר לפרוץ אותו אם מספריים,(אם זה צמוד ולא משאירנ רווח)

אבן חצץ

New member
אני רציני לגמרי

האם כדאי מנעול דיסק? ועוד שאלה אהוד אמר שצריך לשים את השרשרת מתוח, אבל צריך גם לקשור למדרס הרגליים, אז לא הבנתי, הרי מדרס הרגליים תמיד נמוך ויהיה אפשר להשתמש ברצפה, חוץ מזה גם אם זה מתוח, המניאק יכול להזיז את הקטנוע ואז זה לא יהיה מתוח, או שאני לא הבנתי מה אהוד התכוון.

Marllboro 12345

New member
לגבי המנעול דיסק

לדעתי קנה מנעול דיסק( לא יקר במיוחד) בוא נצא מנקודת הנחה שזה לא יזיק ואולי יועיל. אני בלילה בכול אופן נועל עם מנעול דיסק,ושני שרשראות. תנסה לקשור את השרשרת כך שרק אתה תוכל למתוח אותו ( לא לכיוון הריצפה) וכך לגנב יהיה פחות גישה נוחה לחתוך את השרשרת.

אבן חצץ

New member
אני לא הצלחתי להבין

את החלק של מתיחת השרשרת, אצלכם זה מצולם בראש, כי ראיתם את זה, אני לא ראיתי לכן אם יש למישהו תמונה\קישור כדי שאני יבין, בבקשה שיעלה אותה.

למעלה