איזה מכשיר PPC יש לך ?

PuRe in§anitY

New member
איזה מכשיר PPC יש לך ?

השאלה פונה לכל חברי הפורום ונועדה לשם ידע כללי , סקר קטן וגם בשביל לדעת למי לפנות כאשר תהיה לך שאלה ספצפית לגבי דגם מסויים..

castroman

New member
iPaq 3660 ../images/Emo122.gif

כן כן תצחקו, מכרתי את ה3970 בציפה לאיזה iPAQ תומך BT - WIFI - GPRS, ואני עדין ממתין

shed

New member
תתפלא, אבל...

יש אחד כזה בקנה של hp. כמו שבוודאי יודעים, ב-4150 וב-5555, HP הלכו על צ'יפ של TI שמשלב בתוכו גם wifi וגם bt. ti מוציאים סדרה חדשה/טכנולוגיה חדשה/איך שלא תרצו לקרוא לזה שנקראת wanda על שם: Wireless Any Network Digital Assistant. סדרת הצ'יפים החדשה ממשמת גם wifi, גם bt וגם gsm/gprs. בשוק רצות כבר שמועות על הסכם בין ti ל-hp בנוגע לשימוש בצ'יפים החדשים בהתקנים הבאים עלינו לטובה

castroman

New member
כן שמעתי על זה...

ויש שמועות על סדרה 6XXX שתעשה את העבודה, נותר לנו רק לצפות

idobi

New member
1940 (ושמה בישראל פריצי)

אני מה שנקרא 'משתתף שקט' בפורום = קורא כמעט כל הודעה... פורום מצוין Keep up the good work!

PuRe in§anitY

New member
מספר שאלות

הזיכרון הזמין (RAM) בפוקט מתחלק ל 2 קטגוריות , 1. החלק שבו ניתן לאחסן את הקבצים 2. החלק שהפוקט משתמש בו בעת הרצת האפליקציות. האם ההבנה הזאת שלי נכונה? אם כן , האם זה טבעי שהזיכרון ה"מבובז" על מנת להריץ את האפליקציות מגיע עד ל 10 מגה ?! (כאשר כל הזיכרון שיש לי הוא בקושי 35 מגה ( MIO338) שאלה שניה , משום שאין לי הרבה זיכרון במכשיר , אני חייב לקנות כרטיס זיכרון , הבעי היא שאין לי יותר מידי כסף , לכן אני ככל הנראה אקנה מחברה לא כל כך יודעה ואני אשמח לקבל עליה ביקרות , מדובר על כרטיס זיכרון SD 128MB של DANELEC . תודה

ron20

New member
../images/Emo26.gif

חלוקת הזיכרון היא דינאמית ... וניתנת לשינוי, ואף יבוצע שינוי אוטומטי אם ידרש יותר שטח אכסון. כל תוכנה בזמן הרצה עושה שימוש בזיכרון שמוצקה ל"תוכניות" ולכן חשוב להשאיר כמות זכרון פנויה לעבודה. הזכרון מתפנה כאשר תוכנה נסגרת, יש לשים לב שסגירת ישום ע"י לחצן OK היא מעין minimize לכן אינה מפנה זיכרון. כדי לסגור ישום ולפנות זכרון יש לבצע סגירה פיזית דרך המסך הזיכרון / או באמצעות ישומים חיצוניים שמאפשרים שליטה על הישומים שרצים ברקע. כמובן שסופט ריסט יפנה את כל הזכרון שהוקצה להפעלת ישומים. 10 מגה של זיכרון בשימוש (ולא מבוזבז
) זה סביר, ותלוי במספר ואופי הישומים הפתוחים. יש המון ישומים שיוכלו לתת לך חיווי בזמן אמת על מצב הזכרון, ולמען פעולה חלקה של המכשיר (במיוחד בעבודה במולטיטסקינג) רצוי לשים לב לדבר ובטוח שלהשאיר כ 15 מגה פנויים לצורך עבודה. אחרי תקופה קצרה אתה תכיר את המכשיר, ותדע בדיוק כמה ישומים הוא יכול להריץ במקביל - (לא תמיד הבעיה היא הזכרון) כל מי שהזכרון הפנימי של המכשיר מלא - סביר שהמכשיר שלו לא יעבוד חלק ... אני עדיין מחפש דרך לסנכרן קבצים על כרטיסי הזיכרון ... לגבי כרטיס הזכרון, אני לא מכיר את החברה שרשמת, אם זה זול משמעותית וזה עובד אז למה לא ...

PuRe in§anitY

New member
מה שהיה מוזר לי

שהתחלתי להכיר את צורת העבודה של הפוקט הבנתי שהוא בעצם משתמש בזיכרון הכללי שלו גם כזיכרון להפעלת האפליקציות , שלא כמו ב PC שהזיכרון הזה הוא קבוע .. אני חושב שאם היו שמים בפוקט זיכרון נוסף אשר נועד רק על מנת לעבד נתונים היה טוב יותר , לא?

ron20

New member
ב PC ... ../images/Emo26.gif

יש לך זיכרון RAM ... כשהוא נגמר יש לך את הזיכרון הוירטואלי ... אותו עקרון, אבל ישום שונה ... זיכרון נוסף
תמיד טוב ...

למעלה