איזה מכונית זאת זה קל
Y yonif New member 10/9/01 #4 שיט אולי 89? או אולי..................... דודג´ וייפר? לאאאאאאאאאאאא יכול להיות
F falou New member 10/9/01 #8 באיטליה... ...היו דוחפים ליאנקי שעשה כזה דבר לפרארי פסטה מהכיוון ההפוך עד שהיה יוצא לו ספגטי מהנחיריים וגם זה היה נחשב לצאת בזול...
באיטליה... ...היו דוחפים ליאנקי שעשה כזה דבר לפרארי פסטה מהכיוון ההפוך עד שהיה יוצא לו ספגטי מהנחיריים וגם זה היה נחשב לצאת בזול...
מ מצמץ New member 10/9/01 #10 יש לו מזל שזה 308 ולא 288, אחרת הייתי עושה לו את אותו ה"שיפוץ" (לא בטוח שזה 308 אבל העיקר זו הכוונה)
© © DrorZi New member 10/9/01 #11 צריך לתלות את האמריקאי הזה זה כולה מכונית דראג למרוצי פתיחות, אין שום קשר בין הכיסוי למה שיש מתחת לו, ובטח שום קשר לפרארי במכלולים, צריך לירות בו רק על החוצפה. דרור זי, מוכן לספוג הרבה, אבל לא את זה.
צריך לתלות את האמריקאי הזה זה כולה מכונית דראג למרוצי פתיחות, אין שום קשר בין הכיסוי למה שיש מתחת לו, ובטח שום קשר לפרארי במכלולים, צריך לירות בו רק על החוצפה. דרור זי, מוכן לספוג הרבה, אבל לא את זה.
מ מצמץ New member 11/9/01 #12 ENZO היה מתהפך בקבר אילו ראה את זה אבל בקו ישר ה"דראג" היתה מצליחה להתחמק מ ENZO.
מ מצמץ New member 10/9/01 #5 זה נראה כמו וויפר שעברה בסדנאת "HENNESSEY MOTORSPORT".אני מנחש שזה VENOM 650R שנת 99 (בלי ספויילר מסורתי של סידרת ה VENOM שבגודל של בואינג 747) מה שבטוח לפי הקדים והג´אנטים זה HENNESSEY.
זה נראה כמו וויפר שעברה בסדנאת "HENNESSEY MOTORSPORT".אני מנחש שזה VENOM 650R שנת 99 (בלי ספויילר מסורתי של סידרת ה VENOM שבגודל של בואינג 747) מה שבטוח לפי הקדים והג´אנטים זה HENNESSEY.