איזה מיקסררררר?!?!?!?

2ר2ורה

New member
איזה מיקסררררר?!?!?!?

היי לכולן...
ערב שבת שמח ופורח..
האמת שאני דיי חדשה בכל תחום האפייה עד לפני כמה חודשים היתה לי סוג של חסימה שזהו תחום אסור, סוג של קו אדום בשבילי ...להכין עוגה זה מבחינתי היה סוג של לאאאאאאאאאאאאאאאא אחד גדול,
אז ברוך השם יצאתי מהקוביה הזאת לפני כמה חודשים ולא רק שיוצא טוב אני אפילו נהנת מזה והרבה מאוד...הצלחתי להפתיע את עצמי..
אז מה אני רוצה מכן?!?!?
המלצה על מיקסר איכותי אחד שלא יזוז ויעיף הכל החוצה בזמן מאמץ, אחד שלא כל יומיים אני יצטרך לבקר בחנות חלקי חילוף או אצל דוקטור אלקטרוניקה ולנצל את האחריות, אחד שיערבל כמו שצריך ולא ישאיר חלקים מיותמים בתחתית ובגדול אני מחפשת אחד כזה חתיך שיעזור לי להנות יותר מהכיף שבאפיה, וכמובן שיהיה במחיר ידידותי לכיס, בכל זאת אני לא הבת של...
אז הלכתי לחניות חשמל וקיבלתי כאב ראש אחד גדול..עשיתי סיבוב באתרים השונים ואז בכלל הלכתי לאיבוד...אני מעדיפה לשמוע דעה של בעלות ניסיון!
אז מה אתן אומרות תעזרו לי?!?!?

revavonet

New member
לא לגעת בקיצ'נאייד.

יש לי מיקסר מקצועי, לא לש טוב בצק, מאבד מכוחו בהקצפה של חלבון, ורוקד על השיש כמו רקדנית בטן.
בחברה טוענים שהכל בסדר.
היה אצלם כבר כמה פעמים.
לעומת זאת יש לי קנווד בן 40+ חיה רעה.

net the jet

New member
אז לי יש קיטשןאייד כבר16 שנים, עובד המון

לש בצק שמרים כמו גדול, מקציף חלבונים, לא רוקד, לא שר, ומעולם לא היה צריך ולו תיקון הכי קטן( טפו טפו)
יש לי את הורסיה הרגילה5 ליטר, וזה מספיק לי. אני אופה ה-מ-ו-ן. הוא עובד כמעט כל יום, לפעמים כמה פעמים ביום....

2ר2ורה

New member
בנות מה דעתכן על המיקסר הזה?

http://www.buy2.co.il/o/adfd8100-29fc-4dc0-8b8b-3cd95e9d448b היום היתקשרתי לחברה לברר מדובר במיקסר בעל עוצמה של 400 וואט והוא מגיע עם שני קערות אחר בגודל של 4.6 והשניה בגודל 2.4 העיצוב לטעמי ולפי סקירה שערכתי הוא יותר חזק מהקיצ'נאייד כי הקיצ'נאייד בעל עוצמה של 300 וואט בלבד.
האחריות היא לשנה בלבד ויש חברה שאחראית לכך שיש לה סניפים בכל הארץ

net the jet

New member
סיני

עשוי להיות בעייתי...
אמנם. המחיר מצחיק, ואם עושים את החשבון במחיר של מיקסר מחברה ידועה אפשר לקנות כזה 3-4 פעמים אם יתקלקל.
מצד שני יש את שתי החברות המובילות שידוע שהמיקסרים שלהן עובדים שנים על גבי שנים....
אישית, לא הייתי לוקחת סיכון. אלא אם כן הייתי מכירה באופןאיי כאלו שיש להם כבר מה שנים ועובד בסדר.

2ר2ורה

New member
כן אבל....

אם לרגע אנחנו שמות את המותגים בצד ומסתכלים נטו על התוכן...
מדובר במיקסר של 400 וואט שזה יותר חזק מהקיצ'נאייד שהוא בעל עוצמה של רק 300 וואט , ואם כולם מכירים והוא עובד טוב אז....משמע המיקסר הזה יותר חזק כלומר יותר טוב לא? בנוסף הוא מגיע עם 2 קערות בשני גדלים שונים..זה בונוס שאין במיקסרים אחרים...
וכמובן המחיר..שזה בכלל בונוס עיקרי רק 500 ₪...
מצד שני חברות מהפייס טוענות שאם אני רוצה משהו שמחזיק מעמד לאורך שנים וישמש אותי ממש זה רק מיקסר ם 1000 וואט וקערה של מעל 5 ליטר

net the jet

New member
זה מה שאני אומרת...על פניו נשמע בסדר גמור

השאלה היא כמה זמן יחזיק מעמד, וגם אם יהיו תקלות, זה עשוי להיות לא שווה.

תראי, כשהתחתנתי, ירשתי מאמא שלי קנווד , היא התחדשה באחד, והעבירה אלי את הישן שלה שהיה כבר אז בן 15 לפחות. אצלי הוא עבד עוד קרוב ל 10 שנים. בכל אותן השנים, הוא לא התקלקל ועבד נהדר.
וגם כשהחלטתי להתחדש זה לא היה כי הוא התקלקל. פשוט רציתי חדש, למטבח חדש ויפה...
אז קניתי את הקיטשנאיד. וגם הוא ( טפו ) עובד נהדר כבר כמעט 16 שנים.
אילו שתי חברות אמינות, לאורך שנים. נכון שיש את חסידי האחד או השני, אבל בגדול, לא נראה לי שאפשר לטעות עם אף אחד מהם...
נכון הם לא זולים, אבל מאנשים שיש להם , אפשר לראות שהם באמת עובדים הרבה הרבה שנים, בלי תקלות ובעיות. ככה שנראה לי ששוה את המחיר.

למעלה