איזה מין פורום?

Lucifer8

New member
איזה מין פורום?

איזה מין פורום זה? כמה הודעות ותסלחו לי על השפה, "הקשה והבוטה", לא נכונות, מטעות ואף מפגרות, ולא קשורות לחלוטין למציאות...

Lucifer8

New member
אם זה..

אם זה פורום של אתאיזם למה יש פה אנשים דתיים... שמנסים להפריך ולשכנע... אתם לא באמת חושבים שתנצחו בוויכוח מימים ימימה "האם אלוהים קיים?"... כל אחד עושה את חשבון הנפש שלו ומחליט בשבילו... וזה כמעט בלתי אפשרי לשנות את עמדתו של אדם שהחליט...

גאיוס

New member
8-הפורום מעמת אתאיזם ודת.

מעטים עושים באמת חשבון נפש ומחליטים. מסכים שכמעט בלתי אפשרי לשנות את עמדות הזולת אך: *תמיד יש תקווה *אנשים מחזקים ומחדדים את עמדות עצמם *ויכוח גורם הנאה מסויימת *כל צד רוצה לעשות נפשות לעמדתו- לעיתים קהל היעד הוא דווקא קוראים דוממים. כל אחד- דתי ואנטי דתי מוזמן להשתתף.

THE FIRST

New member
נראה כאילו...

הוויכוח קיים רק לשם הוויכוח.... וכאילו אתם פשוט נהנים לשמוע את עצמכם מדברים... (או יותר נכון לקרוא את התגובות שלכם עצמכם)... הרי הוויכוח הזה הוא נצחי, רבים וטובים דנו וניסו להגיע להחלטה או לאיזשהי הכרעה או הוכחה ואין כזו... או שאתם מאמינים או שאתם לא ואין טעם להתווכח אם אתם שואלים אותי... ואני דרך אגב אתאיסט...

באהבה1

New member
../images/Emo12.gifמה רע ב"להתפרק קצת"?

טוב להוציא את האנרגיה בויכוח מהותי כזה מאשר במריבות טפשיות! לא? נ.ב: חוץ מזה יש פה מאגר מעניין מאד של אשליות מוחיות מרתקות!!!

למעלה