איזה מין פורום זה?

geoni

New member
איזה מין פורום זה?

פעם ביומיים רואים הודעה חדשה? אני רואה עדיין הודעה של מישהו שכתב `טפירו מתקרב` באמת? הוא מתקרב? הוא כבר חתם מזמן תתחילו לגייס אנשים לפורום! הכל מת כאן

אחי...

זה לא כדורגל, בכדורסל יש פגרה חצי שנה ומעצבן כל הזמן לחפש חדשות! תחכה עוד איזה חודשים יתחיל להתחמם פה! נ.ב אתה חדש? וגם אוהד ביתר?!

geoni

New member
אני חדש וגם שרוף ביתר

איך אתה מסביר את זה שאני שרוף ביתר ולא פחות שרוף הפועל כדורסל

AmiTutiT14

New member
אז תצטרף ותעשה אותו חי יותר,

אם יש לך כל כך הרבה דברים לכתוב בקשר להפועל, מי אני לעומתך? נגיד שהיית מתלונן וגם עושה אח"כ אז בכיף, אבל אתה רק מתלונן ולא עושה. אז תעשה גם, אל תבוא בטענות. אנחנו פורום, לא כתבים של ערוץ 5.

geoni

New member
חמודי אולי לא שמת לב

אבל אני כמעט כל יום כותב פה משהו

geoni

New member
חמודי אולי לא שמת לב

אבל אני כמעט כל יום כותב פה משהו

geoni

New member
באמת מוזר שאתה מנהל ואתה לא שם לב

שעד עכשיו ההודעה שלי `איזה מין פורום זה?` עדיין הודעת הפתיחה

אז תקשיב טוב

1. שום טפירו מתקרב. אם תטרח לשים לב טוב אתה שכבר נפתחו שני שרשורים על החתימה של טפירו 2. הפורום לא מת 3. הפורום חי 4. הפורום חי וקיים 5. כל יום רואים כמה הודעות חדשות ולא פעם ביומיים הודעה חדשה |קטנוני| 6. איך אתה שפעם ראשונה שאני רואה אותך פה אומר שכבר כתבת כאן? !~!

תבין

יש עוד פורום שאני נכנס אליו בתפוז הרבה מאוד (פחות או יותר כמו הפורום הזה) ואותו פורום שאני נכנס אליו מפוצץ באנשים ומלא בהמון הודעות ואחלה אווירה וסבבה.. אז גם אני רגיל מאוד להרבה אנשים בפורום אבל בכל זאת אני לא מזלזל גם בפורום הזה ואני לא אומר שהוא עד כדי כך יבש

צודק...

אבל אולי זה פעם ראשונה שהוא נכנס לפורום מצומצם! אולי... (תמיד יש פעם ראשונה) אבל בתכלס לא הכמות קובעת אלא האיכות!

AmiTutiT14

New member
באמת יואב די נו.

הבנאדם מתלונן כי לא מספקים אותו. שאני אמשיך תמשפט או שזה גס מדי? חלאס הוא לא שווה את זה.

למעלה