איזה מיואשים.... מי ה11 אחוז אמרו שמייקל צריך לפרוש ממוזיקה?....
E eranmc New member 21/9/02 #3 חח בטעות עכשיו זה 18% לקחתצתי TAB וזה עבר בטעות. ומה זה אמור להביע: "להוציא לאור כבר את "what more can I give", שיחזיר אותו לתודעת כולם, ולפי התגובה להחליט מה הוא רוצה לעשות." השיר יותר גרוע משיר הקטשופ
חח בטעות עכשיו זה 18% לקחתצתי TAB וזה עבר בטעות. ומה זה אמור להביע: "להוציא לאור כבר את "what more can I give", שיחזיר אותו לתודעת כולם, ולפי התגובה להחליט מה הוא רוצה לעשות." השיר יותר גרוע משיר הקטשופ
¥ ¥מייקלית¥ New member 21/9/02 #4 חחחחח בול עכשיו אני שומעת את שיר הקטשופ אבל what more... פי אלף יותר יפה!
D dancing machine New member 21/9/02 #6 אוי ויי, שיר הקטשופ הזה אין שיר בעולם שגורם לי לרצות לרצוח אנשים יותר... אחרי שאני שומעת אותו אני צריכה כדורי הרגעה..... השיר הכי מעבן אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוי ויי, שיר הקטשופ הזה אין שיר בעולם שגורם לי לרצות לרצוח אנשים יותר... אחרי שאני שומעת אותו אני צריכה כדורי הרגעה..... השיר הכי מעבן אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
¥ ¥מייקלית¥ New member 21/9/02 #7 חחחחח ראית את הקליפ??? איזה קליפ קורעעעעעעעעעע איך הן רוקדות!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T The MoonWalker New member 21/9/02 #5 חחח אידיוט... וזה אומר שהוא צריך לראות את תגובת העולם לשיר, ולפי זה לדעת אם אנשים רוצים לשמוע עוד דברים ממנו או שלהפך. וזה שיר יפה...
חחח אידיוט... וזה אומר שהוא צריך לראות את תגובת העולם לשיר, ולפי זה לדעת אם אנשים רוצים לשמוע עוד דברים ממנו או שלהפך. וזה שיר יפה...
G gabi16 New member 22/9/02 #13 חבל על הזמן!!! אמרתי את זה לכולם! עוד פעם אחת אני ישמע את השיר הזה, אני: 1. ידפוק את הראש 50 פעם בקיר. 2. אחרכך אני קופץ מהחלון. אני גר קומה 7....
חבל על הזמן!!! אמרתי את זה לכולם! עוד פעם אחת אני ישמע את השיר הזה, אני: 1. ידפוק את הראש 50 פעם בקיר. 2. אחרכך אני קופץ מהחלון. אני גר קומה 7....