איזה מטומטמת!

S c a r l e t t

New member
איזה מטומטמת!

אני לא מאמינה שברוק יכולה להיות כזאת סתומה (בעצם מתאים לה אבל לא משנה) איך היא יכולה להגיד שאכפת לה רק מהילד ואז להסכים לרידג`?!? פשוט מטומטמת

S c a r l e t t

New member
אז איך את מסבירה את זה?

ואגב, עכשיו שהפרק נגמר אני יכולה להגיב כמו שצריך ג`קי שיחקה מעולה! וגם דיקן, למען האמת.. ניק היה כזה מסכן, איך ריחמתי עליו... ואני לא אכנס שוב לעניין של ברוק!

NarihS

New member
איזה פרק יפה היה היום!!!

סוף סוף ברוק וניק נפרדו! איזה יופי!! וג'קי באמת שיחקה מצויין!! עכשיו אני מתחילה לאהוב אותה!
וגם דיקן שיחק טוב, וניק אני באמת מרחמת עליו, וזה היה יפה הקטע שהם נפרדו.. וברוק באמת קצת.. אממ.. בוא נגיד שהיא שוב סותרת את עצמה, אומרת משו כזה ועושה משו אחר
אבל לא נורא, אני מרשה לה

morgold

New member
היה פרק מצויין,ג'קי סוף סוף מראה

כושר משחק טוב מאוד
ומאוד שמחתי כשניק ביקש מברוק להיפרד!! עכשיו היא תחזור לרידג' ויהיה שמח!

ג'קי באמת שיחקה מצוין

אבל שימו לב למשהו, שמתם לב שהסדרה מהרגילה אותנו שהנורמליות בכל משולש רומנטי הוא שבסוף הפורסטר ינצח? זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה (סיג'י ריק אמבר למשל) כאילו שזה המצב האופטימלי והכי טוב וברגע שזה יקרה כל הפרשה תסגר ויהיה סוף טוב. זה די מעצבן אותי

ani88

New member
זו סדרה על פוסטרים

וכמו כל אגדה טובה, היא גם צריכה להסתיים HAPPY END בשביל הגיבורים הראשיים

girlontop

New member
רידג' לא פורסטר ../images/Emo3.gif

הנורמה בסדרה היא שרידג' תמיד מרוויח, וזה בהחלט מעצבן ונמאס.

girlontop

New member
איזה פרק מרגיז

את כל הסצינה עם רידג' וברוק העברתי ב FF ואפילו קריאת הכתוביות עשתה לי בחילה ועצבים - די!!! דיאלוג ממוחזר, משעמם ומעצבן. תודה לאל שזה נגמר סוף-סוף.
לא מבינה למה כולכם התלהבתם מג'קי. בד"כ היא אחת הדמויות שאני אוהבת, אבל היום כל מה שהתחשק לי זה להעיף לה כאפה או לדחוף לה בכוח ואליום לפה, שתרגע. תרנגולת קשקשנית. אני כבר מחכה שהיא ודיקן יפסיקו להתעסק בענייני ברוק-רידג'-ניקי ויעשו את זה.
אתם יודעים מה? לברוק לא מגיע את ניק. שתתקע עם רידג' האידיוט עד סוף הדורות, מצדי. אם אין לה בושה לחגוג בארוחות ערב מפוארות ורומנטיות כאשר הארוס שלה נרקב בכלא ואם אין לה בושה להעמיד פנים כאילו היא זאת שנזרקת ומסכנה ובאמת מאוד היתה רוצה להתחתן עם ניק ועוד להעיז להזיל דמעה, רחמנות עליה - שתהיה עם רידג'. נראה לי שהיא למדה לא מעט ממנו.
ניק
ג'ק ווגנר נתן משחק מעולה היום!

יניב1

New member
ואחרי שהוידאו הקליט ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אפשר להגיד שיש שיפור מסויים, אולי זה החופש המאולץ או סתם געגועים אבל בהחלט אני יכול להסכים כאן עם כמה חוות הדעת של עמיתיי לפורום, אז ככה:
לג'קי. נכון שאני לא סובל אותה אבל בכל זאת היא נתנה שואו טוב!
לניק. סוף סוף רואים גבר ולא איזה פאפי. עמוד השידרה סוף סוף נמצא!
כמובן לרידג', שעיצבן אותי במיוחד עם "לא שמעתי טוב?" ל"כן" של ברוק.
וכן, לברוק ולצביעות של "אתה רוצה אאוט?" הרי גם את רוצה, יא צבועה! ועכשיו אחרי חלוקת האיקסים והויוי המסורתיים, אפשר בהחלט לסכם שזה לא היה פרק משהו, אולי קצת נסחפתי בגלל שהם היו חסרים לי. פרק בסדר, אבל ממש לא יותר מזה. ציון יומי
7, ולא נקודה אחת יותר!

לינה18

New member
אני לא ממש בטוחה איך להגדיר את

הפרק. בפעם הראשונה שראיתי אותו לא אהבתי אותו, אבל אחרי שצפיתי בו עוד פעמיים, דווקא כן אהבתי אותו. באופן כללי מאוד אהבתי את הסצנה בין ברוק לריג'. במיוחד את הרגע שבו היא אמרה כן. וגם את הסצנה עם ברוק וניק. בכלל, ניק היה ממש גדול בפרק הזה! גם שמר על כבודו העצמי בכך שלא נתן לברוק להיפרד ממנו ראשונה, וגם הקל עליה את המלאכה הקשה של להיפרד ממנו, כי מה שלא תגידו, כן היה לא אכפת ממנו. אפילו קצת יותר מדיי לטעמי. בכל אופן, ברוק באמת לא היתנהגה בסדרה ובאמת עם ניק היתנהגה קצת באופן צבוע, אבל זה לא משנה את יחסי אליה. ג'קי היתנהגה כמו מטומטמת. פתאום היתעורר לה המצפון. במקום להאשים את עצמה להאשים את דיקן? כמה נוח! אבל השחקנית באמת שיחקה מצויין.

../images/Emo4.gifאוי נמאס כבר מברוק

לא אוהבת אותה ואף פעם לא אהבתי. נמאס כבר לטחון את הנושא . בע :) שיגמרו כבר הפרקים האלה הכל חוזר על עצמו!

למעלה