איזה מחשב?

azripal

New member
איזה מחשב?

אני כרגע בהתלבטות בין שלושת המחשבים הבאים: Fujitsu Siemens Computers AMILO A1655G 15,4 Zoll WXGA Notebook (AMD Turion 64 1.8GHz, 1GB RAM, 100 GB HDD, DL DVD+/-RW, XP Home) Fujitsu Siemens Amilo A1650G 15,4 Zoll WXGA Notebook (AMD Sempron 2GHz, 512GB RAM, 60GB HDD, DL DVD+/-RW, XP Home) Acer Aspire 1642WLMi 15,4 Zoll WXGA Notebook (Intel Centrino 1,7 GHz, 1GB RAM, 100GB HDD, DVD+RW DL, XPHome) למה אני צריכה מחשב? כי אני צריכה לקחת מחשב נייד איתי לבית ספר ולעשות דברים בסיסים (אינטרנט וWORD ) אבל שאני אוכל גם לשחק משחקים קלים ( זאת אומרת לא כאלו שצריכים 3 GHZ כדי לפעול). הייתי דווקא רוצה מחשב טיפה יותר ניידי אבל אני צריכה לבכור ביניהם. אבל לי אישית מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר. אני לא סובלת שמחשבים איטיים ואין לי הרבה סבלנות. המחשב בבית שלי מהיר ואני לא אהיה מרוצה עם נייד שלוקח שנה TO BOOT. אז איך אני יודעת איזה אחד מהניידים האלו יותר מהירים? עד כמה הפוג'טסו עם 2 GHZ יותר מהיר מהפוג'יטסו עם ה 1.8 GHZ ו 1GB של RAM ? כי בכלליות אני מאוד מסופקת עם 60 GB. אני לא צריכה 100. אה כן ומה ההבדל בין הCPU של intel ושל AMD ? איזה חברה נחשבת ליותר טובה? תודה מראש.

למעלה