איזה מחשב לקנות??

zigzagirl

New member
איזה מחשב לקנות??

שלום לכם! אני בהתלבטות, ואשמח לשמוע את דעתם של אנשים שמתעסקים בתחום התחלתי ללמוד תקשורת חזותית במכון הטכנולוגי חולון ואני ממש ממש צריכה מחשב השאלה היא אם מק או לא מק? שולחני או נייד? אני כבר חודש מסתובבת עם השאלות האלה ובינתיים חוטפת קריזה על המחשב המת שלי... מאוד מאוד אשמח לדעת מה אתם מציעים, משתמשים, ממליצים... ובאותו הקשר- איך המחשבים של דל? נראה לי שבינתיים הם מקבלים הכי הרבה תגובות טובות.... תודה רבה רבה רבה!

לעבודה ממושכת - לא מומלץ נייד

נייד זה בשביל סגירות קטנות, פה ושם, אבל לא מתאים לעבודה ממושכת (מבחינה ארגונומית-בריאותית בעיקר) חוצמזה ניידים שהם סוסי עבודה עולים הרבה מאד, לעומת נייחים שהם זולים (ניידים זולים גם יש הרבה, אבל לא מתאימים לעבודה בגרפיקה) אם בכל זאת את הולכת על נייד, הייתי ממליץ על טושיבה

פודיום6

New member
לא מדוייק

זה נכון אולי אם אתה עובד ישירות על הנייד אבל... אפשר לקנות נייד ולחבר אותו בבית למסך מקלדת ועכבר (שמין הסתם כבר יש לה מהמחשב הישן). בצורה כזו היא יכולה לעבוד עליו בבית בנוחות ועדיין להנות מיתרונות הנייד (כמו לקחת אותו ללימודים, לבית דפוס וכו').

ImaginaryFriend

New member
ממליץ עלPCPOWER

http://www.pcpower.co.il/ זאת חנות שמתמחה בלהכין תחנות עבודה מקצועיות...באים לשם אומרים להם איזה תוכנות משתמשים והם מתאימים את תחנת העבודה לתוכנות ומקבלים מחשב מפלצת!!!! כמוכן מקבלים מהם שירות טוב והם מסבירים מה צריך מה לא צריך בהתאם לצרכים... מה שכן מדובר בפי סי אצלהם...

zigzagirl

New member
קודם כל- תודה על התגובה

תסלח לי שאני חופרת, אבל דווקא די החלטתי שבא לי נייד, כי יש לי אפשרות לעבוד מכל מקום וזה.. טושיבה יותר מומלץ מדל? כי דווקא בימים האחרונים כמה אנשים הזכירו את דל לטובה...

gfx364

New member
נייד

שלום. אם אתה הולך על נייד אז תלך על 17 אינץ ורזולוציה גבוהה (עדיםות ל fullHD) עם כמות מכובדת של ראם+הרדיסק מהיר וכרטיס גרפי מכובד. בקיצור לא זול, אם יש לך אפשרות להביא עם מישהו מחו"ל תוכל לחסוך הרבה כסף. במידה ותרצה המלצה לנייד ספציפי פנה אלי בפרטי. בהצלחה.

למעלה