איזה מחשב יותר טוב,

loving angel1

New member
איזה מחשב יותר טוב,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד, קיבלתי שתי הצעות של מחשבים. ואני לא יודעת איזה חברה יותר טובה, ואיזה דגם יותר טוב. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי מה לקנות. להלן ההצעות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2697&products_id=20059 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2545&products_id=19699 אגב, אני סטודנטית כך שהשימושים שלי הם לכל היותר אופיס ו\או מוזיקה ו\או סרטים ומעט משחקים. המחיר עד 6500 ש"ח. תודה

bar666xp

New member
עד המשחקים לא מצריך משהו מיוחד...

במשחקים השאלה היא אילו? הכמות חסרת חשיבות אבל הדרישות של משחק יכולה גם להיות כ.מסך חזק וזה יכול להיות סיגנון סוליטר = אין דרישה כלל לכ.מסך בעל יכולות מיוחדות... וזה גם עשוי לשנות לגמרי את חשיבות המעבד. אגב הLG.... http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1533 המפרט המלא... אני אישית לא אוהד גדול של LG אבל הוא בעל מעבד חזק יותר {אפילו הרבה יותר} מזה שבדל VOSTRO 1500 אגב אני הייתי בודק את הINSPIRON 1520 אאל"ט הוא יותר זול מהVOSTRO באיזה 200ש"ח. ולמה חשובה כל כך השאלה אילו משחקים... לדוגמה הדל הזה עם כ.מסך X3100 במקום הNVIDIA 8400GS {שאגב גם הוא לא ממש אידאלי למשחקי 3D} יעלה כ4.5Kש"ח במקום כמעט 6Kש"ח.... ועם כבר מוציאים $$$ ורוצים משחקים יהיה עדיף עם כ.מסך 8600GT צפונה... אבל אאל"ט המחיר כבר יהיה 7Kש"ח ויותר... אאל"ט.

loving angel1

New member
אז מבין שני המחשבים

עדיף כבר הLG על DELL אין לי מושג איזה משחקים ארצה לשחק בהם במחשב, כי למען האמת אני לא מומחית גדולה למשחקים, אז בהנחה שאי פעם ארצה להשתמש במחשב לצורך משחקים,איזה מחשב יותר טוב מבין השניים? אז LG הוא טוב? או שיש הצעות יותר טובות מהניסיון האישי שלכם?? אגב הסכום שאני יכולה לשלם אותו הוא עד 6200 ש"ח תודה,

bar666xp

New member
ושוב אני ישאל אילו משחקים?

FIFA לדוגמה גם X3100 יכול להפעיל עד כמה שזכור לי. אם זה שוטרים {יורים יורים} סביר שהמינימום יהיה כ.מסך 8600GT... משחקי אסטרטגיה זה דיי תלוי אילו עם רמה גרפית גבוה זה שוב אומר 8600GT צפונה... כדי להפעיל את המשחק ברמה הגרפית הגבוה ויתכן שאפילו לא הגבוה ביותר. זרקי לאויר איזה כמה שמות לדוגמה כדי לתת כיוון ניראה אם יש צורך ביכלל בכ.מסך חזק ועד כמה.

amir1806

New member
מאחר ואין לי שם של משחק,

אז אני מוותרת על החלק הקשה הזה. כי באמת אני לא מבינה במשחקים (ואולי אף פעם לא אשתמש בנייד לצורך משחקים). אז בהנחה שויתרתי על הדרישה הזו של המשחקים. המחשב של LG טוב לצרכים סטודנטיאלים , כלומר שימוש בתוכנת אופיס, EXPLORER, מוזיקה וסרטים? תודה, וסליחה שוב על ההפרעה, אולם אני לא מבינה כל כך במחשבים !!

bar666xp

New member
לשימושים אופיב אינטרנט ושות...

זה מכונת כתיבה משוכללת
ואין ממש צורך בהרבה... אפשרי כל מחשב שיעלה החל מ3.5Kש"ח~ {או יותר נכון כל מה שנימכר היום כבר דיי ויותר}. כשהדגשים יהיו כמות זיכרון, גודל HDD {דיסק קשיח} המעבד לא ישפיע הרבה על השימושים הללו {אם יש צורך גם בפוטושופ אז מומלץ מעל/לא סלרון/סמפרון}, כ.מסך X3100 והמקבילים יהיה מספיק בהחלט... אם יהיה שימוש בתוכנות חישוב אז יהיה גם חשיבות יותר גבוה למעבד... בקיצור הדבר החשוב ביותר יהיה כמו תמיד כמות זיכרון {כמה שיותר תמיד יותר טוב}, גודל ומהירות HDD אם התקציב מאפשר כדאי לחשוב על SOLID STATE כשעליו יהיה מותקן הWINDOWS המחשב יהיה הרבה יותר מהיר {או שלפחות הזיכרון הוירטואלי יהיה בו}. נ.ב. אין על מה לסלוח מי שלא שואל לא לומד, מחכים
אגב חשיבות המעבד כבר מזמן היא אינה החשיבות המרכזית ביותר לרוב המשתמשים אבל זה שרת טוב את היצרניות והחנויות וכו' אז למה שמשהו יגיד ללקוח כי יניב הרבה יותר ממחשבו עם כמות זיכרון גבוה מאשר עם מעבד מהיר? יש יתרונות למעבדים חזקים יותר במשימות כבדות אבל לפתוח דפדפן או WORD ההבדל יהיה הממ נגיד 3 שניות יודעת מה 5 שניות בהגזמה פרעית... או בקיצור יש הרבה זיכרון אפשר לפתוח WORD ואינטרנט וEXCEL ו... ו.. ו.. מבלי שהמחשב יהפוך לאיטי יותר ויותר מול יש מעבד חזק שיפתח את הWORD באלפית שניה ואת הדפדפן בחצי שניה ואת הWHATEVER בשניה אבל כל פעם שתעשי משהו המחשב צריך להעביר מידע מהHDD {מהזיכרון הוירטואלי שממוקם בדיסק הקשיח} לזיכרון הפיזי {הRAM} אז יש מעבד שיעשה חישוב ופעולות במהירות שיא אבל מה זה שווה אם הכל תקוע בהעברת המידע בין הזיכרון הוירטואלי לזיכרון הפיזי וחזרה? מקווה שזה שופך קצת או הרבה אור על הצורה שדברים עובדים ועל היתרונות ברכיבים המרכזיים.

GuGuSH

New member
בר, אם מישהו לא יודע, סביר להניח שהוא לא גיימ

גיימר. ולא משחק ב-COD4, crysis, וכל השאר. אז אני מניח שתוכל להבין לבד שכרטיס כמו INTEL X3100 יהיה מספיק.

bar666xp

New member
תשמע תיראה...

כבר ניתקלתי במשהו שאמר אני לא גיימר והמשחק היחיד שאני רוצה זה C&C או אחר שאמר WAR FRONT TURNING POINT וכדומה.. אז נכון הוא/היא אולי לא גיימר אבל זה לא משנה את העובדה שהמשחק הפצפי דורש חומרה X או Y.

למעלה