איזה מחשב יותר טוב

איזה מחשב יותר טוב

האם ibm r50p או toshiba satellite a75 המחשב הוא יד שניה ושניהם אותו מחיר. אין לי שימוש מוגדר למחשב אני צריך אותו לגלישה אלחוטית סרטים קצת משחקים בקיצור להכל . נתונים: הibm הוא סנטרינו 1.7 60 ג'יגה 512 זיכרון וצורב דיוידי הטושיבה הוא 3.2 פנטיום 4 80 ג'יגה 512 זיכרון ו80 ג'יגה. תודה

Y. Welis

New member
הלנובו. המעבד של הטושיבה מיושן ומצריך קירור

רציני, וגם זקן בדור מהלנובו, שיחזיק עוד הרבה שנים.

bar666xp

New member
במשפט אחד...

פנטיום 4 הוא לא מעבד לניידים! מעבר לכך המשחקים זה הישום הכבד כניראה... אם מדובר במשחקי 3D עתירי גרפיקה על אחת כמה וכמה... 512M זיכרון אגב נחשב למינימום עם XP SP2. מחשב להכל זה לא יד שניה! מחשב להכל גם ממש לא יעלה כמו מחשב לאינטרנט אופיס ושות... מצד שני אם מדובר במשחקים כמו סוליטר ושות של WINDOWS זה לא מצריך כמעט כלום... אם צריך רמת גרפיקה זה אומר לפחות 1G זיכרון וזה אומר מינימום X1400 של ATI ככרטיס מסך... תמקד כמה שיותר אפשר יהיה לעזור לך... נ.ב. להבא תעלה מפרט מלא אם אתה רוצה השוואה בין 2 מחשבים אחרת ממש אי אפשר יש המון תת דגמים לכל אחד מאילו שהזכרת.

בעיקרון רציתי לדעת

איזה מעבד חזק יותר P4 3.2 או 1.7 סנטרינו. ועוד דבר האם הדגם הזה של הIBM הוא חזק (פיזית) והאם הוא יריץ לי משחק כמו need for speed mt אני מקווה שאייתי נכון

עוד פרטים

בעיקרון המחשב לגלישה וסרטים שזה לא דבר כבד אך אני היתי שמח אם הוא יריץ את המשחק הנ"ל ( שהוא משנת 2004)

יאיר B

New member
טינקפאד זה שם של סדרה, לא יצרן.

אכן סדרת ה-R50 תוכננה לפני עידן לנובו ע"י IBM עצמה.\ נחשבת לסדרה טובה מאוד (עד היום). אנחנו רגילים כיום (לאחר המכירה) לקרא לכל נייד מסדרת טינקפאד - לנובו (בלי קשר מתי הוא יוצר). לגבי המעבדים: כמו שבר אמר, P4 הוא לא מעבד לניידים. זה לא משנה אם הוא חזק יותר או לא מהשני - הוא פשוט לא מותאם לנייד. מה שמעיד שהמחשב ישן להפליא. מבחינה פיזית, מחשבים מסדרת טינקפאד הם אכן חזקים פיזית (יחסית, כן?). במשחקים אני לא מבין כלום - בדוק באתר של יצרנית המשחק מה דרישות המינימום שלו ומה הדרישות המומלצות להרצה סבירה שלו.

מה עדיף

ibm r50p centrino 1.7 mh, 512 mb memori ,60 gb hd, dvdrw או ibm r50e centrino 1.6 mh ,1 gb memori 60 gb hd, dvdrw אלו הנתונים שיש לי. תודה

יאיר B

New member
לדעתי השני עדיף - זיכרון RAM גדול יותר.

אני חושב שזיכרון חשוב יותר מעוד קצת כוח עיבוד. ובבקשה - שרשר את השאלות שלך!

למעלה