אופק קשת.
B Brombit New member 22/10/11 #18 דלי ../images/Emo115.gif לפי איזה תאור אסטרולוגי יותר מתאים לי דגים
M missuranus New member 22/10/11 #20 אריה עם אופק דגים. אני חזק בקטע של אסטרולוגיה, אפילו חשבתי להתמקצע בזה. אולי זה יקרה בשלב יותר מאוחר בחיים.
אריה עם אופק דגים. אני חזק בקטע של אסטרולוגיה, אפילו חשבתי להתמקצע בזה. אולי זה יקרה בשלב יותר מאוחר בחיים.
X x factor1 New member 23/10/11 #24 מה העניין עם האופק? כמעט כולם רושמים שיש להם אופק כלשהו. מה הסיפור? אני כזה בור בדברים האלה.
A ar29041 New member 23/10/11 #37 כלומר אחרים רואים תכונות אופי של מזל דגים אבל בעצם מי שמכיר אותך טוב יראה תכונות אופי של אריה נניח?
ת תום ויושר ייצרוני New member 23/10/11 #30 מצטער! אני לא יודע איך והאם ניתן למחוק תגובות שלי... ניסיתי את האפליקציה של תפוז לאייפון, שלחתי תגובה וראיתי שזה לא מגיב אז ניסיתי עוד פעם ועוד פעם... התגלה באיחור שכולן נשלחו...
מצטער! אני לא יודע איך והאם ניתן למחוק תגובות שלי... ניסיתי את האפליקציה של תפוז לאייפון, שלחתי תגובה וראיתי שזה לא מגיב אז ניסיתי עוד פעם ועוד פעם... התגלה באיחור שכולן נשלחו...
A ar29041 New member 23/10/11 #36 נחש לפי הסינים. זה לא קצת מטומטם שהם מייחסים לכל מי שנולד באותה שנה תכונות אופי מסויימות? לפי מה שהם אומרים לכל השכבה שלי יש "גישה נלהבת לעסקים", זה די רחוק מהמציאות.
נחש לפי הסינים. זה לא קצת מטומטם שהם מייחסים לכל מי שנולד באותה שנה תכונות אופי מסויימות? לפי מה שהם אומרים לכל השכבה שלי יש "גישה נלהבת לעסקים", זה די רחוק מהמציאות.
K Kutaly New member 23/10/11 #38 בטח שזה מטומטם באותה מידה כמו לייחס תכונות משותפות לכל מי שנולד בחודש מסויים, לא משנה איזו שנה...
A ar29041 New member 23/10/11 #39 מהניסיון הדל שיש לי עם אנשים זה דווקא די מדוייק, אבל יש משהו במה שאתה אומר