איזה מזג אויר זבל!!!

איזה מזג אויר זבל!!!

למה הוא בא????????? כדי להרוס רכיבות?!?! אוף תמיד שאני מתכננת לרכב אז הגשם בא לבאס לי את היום!! ואז אין לי מה לעשות!!

krin88

New member
אצלנו

הכל מגעיל לגמרי וצ ה ו ב!!! אני שונאת צהוב!!!

צהוב זה צבע מושלם!!!

תיארתי לעצמי שהמצב רק ידרדר אחרי הצהריים אז רכבתי בבוקר (7 בבוקר!!.....איזה כיף כשיש סוסה פרטית!) שיר ולידר היו איתי היה קורע!!!!!!!! ואז נסענו לאורוות החדשות!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אין! פשוט אין על אתמול!! היה הכי מצחיק בעולם נכון נופר?!?!?!?! גנית מהפורום צבעה תשיער שלה בצבע נגד חלודה תוך כדי חרפון ועכשיו יש לה רסטוה שלא יורדת!!!!!!!! ואז היא התחרפנה ושיגענו אחת תשנייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז הלכנו לאכול וחזרנו וישבנו על הדשא (איפה שמיועד להיות מגרש החימום בעתידי!) והיה כיף לאללה!!!!!!!!!!
פשוט יום מושלם!!
גנית גנית,גנית עמית,עמית עמית,עמית נופר,נופר נופר,נופר סתיו,סתיו סתיו! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גנית יא קרועה שיכלית!!!! היה מצויין דרך אגב עכשיו יורד גשם לאללה מזל שרכבתי בבוקר!

לידה אני פודל עם הרבה שפיות!!!

ואני ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!! גנית זה בצחוק **מתה עלייך יא משוגעת!**

Pink Red

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת היה קורע!!!!! ואיזה בושות עשינו לעצמנו בבית חנניה!!! הסתובבנו שם ועשינו ממש שטויות!!! היה מצחיק ביותר + יום ממש ממש מושלם!!!!!!! כולי מלאה צבע זהב+אדום (מהספרי שצבעתי את גנית על הזהב!) והורדתי רק ביד השמאלית עם אציטון ושטויות... אני לא יכולה להוריד מיד ימין בגלל התחבושת..... אבל לא נורא!! ד"א... עדי סיפרה קצת את ביי ג'יי בזנב ועשו לו ממש שטיפה! הוא שוב לבן!!!!!!!!!!!! אבל חבל שסיפרו לו ת'זנב!!!!!!! יש לו ת'שיער הכי יפה ב-ע-ו-ל-ם-! ותאמינו לי שגנית הרבה יותר מחורפנת מסתיו!! ( לפחות אתמול היא הייתה....
)

באמת היה לו שיער יפה!!!!!!

הזנב שלו היה נסיכי כזה!!!!!!!! זוכרת שהברקנו אותו עם השמפו המיוחד שלי הוא החזיר אור הוא נראה כמו הסוס הלבן של האביר!!!!!!! באמת בושות עשינו לעצמינו!! הסיבוב הזה שדפקתי באמצע הכביש וכמעט עפתי על הפרצוף הרס אותי מצחוק! אנשים הסתכלו עלינו נראה לי חשבו שבית החולים לחולי נפש נסגר ושיחררו תחולים החוצה........

Pink Red

New member
והילד הקטן הזה באופניים...ק-ו-ר-ע-!

" אייכס מזה?!?! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

שי את כבר הלכת או שעוד היית בקטע

הזה?!!?!? והקטע שהוא התחפש לשוטר והיו לו מין אופניים אופונוע פייי זה היה מוזר צעקתי עליו לא רוצה אל תאכל מטומטם!

למעלה