איזה מוזר..

איזה מוזר..

ג'ון אמר שאחרי שהסדרה ניגמרה הוא גילה שבחרו בו להיות המנצח 2 פרקים לפני הסיום.. אז מה הקטע הם קבעו כבר הכל מראש?! מה באמת היה אז הטעם בצילומים בעירום וזה.. קיצר כל התוכניות האלה הכל מכור! הם מחליטים מראש מי יביא יותר רייטינג מי יותר מתאים להם לתצוגות וכדומה..יאללה גם כן ריאלטי חח

SuperKeren

New member
מה?!

מתי ג'ון אמר את זה? יש לך קטע וידאו או ציטוט או משהו? כי אף פעם לא שמעתי על זה, ואם להגיד ת'אמת זה נשמע ממש מופרך!

יובלוש26

New member
כל הריאלטי האלה מכורים.. חח

ובאמת.. אם זה נכון אז כל הקטע עם העירום פשוט מעצבןןן!

טוב לאחר חיפושים מצאתי

קבלו את הכתבה.. http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=/chronicle/archive/2005/01/09/LVG1VAKKPM1.DTL&type=printable והנה הציטוט המדויק: But Jonsson said he learned later that he had been secretly selected as the winner two episodes earlier.

tallllll1

New member
מה?????

לא נראה לי ממש שזה נכון....עשו מכל ריאליטי משחק מכור אז לא רנאה לי

למה משחק מכור?!

שמעי יש מצב שהם קבעו כמה פרקים לפני..מי הם רוצים שיזכה.. חוץ מזה שום דיאליטי הוא לא באמת ריאליטי יש כאלה שמראים אותם רק עצבניים כי תפסו אותם ברגע כזה יש כאלה שעושים מהם תמימים כשהם בעצם לא! ככה גם במיקרה הזה.. יש מצב שהם החליטו מראש שג'ון יותר יתאים אבל אין מה לעשות צריך לסיים את התוכנית לכן הם המשיכו אם המשימות! זה לא אומר שהתוכנית מכורה כי ג'ון זכה בכבוד והגיע לו כי הוא מושלם!

יובלוש26

New member
גם יכול להיות..

שהם רצו לראות מה הוא יחליט בקשר לעירום.. כאילו :S לאדעת להסביר..

SuperKeren

New member
../images/Emo128.gifטעות בהבנת אנגלית פשוטה../images/Emo70.gif

הציטוט אומר שג'ונסון אמר, שהוא הבין מאוחר יותר, שהוא למעשה נבחר כזוכה התחרות שני פרקים לפני הגמר. לא כתוב פה בשום מקום שהוא ידע על זה שני פרקים לפני

נו.. זה בול מה שאמרתי!

הוא לא ידע את זה הוא גילה את זה רק אחרי שהוא זכה! ואני יודעת טוב אנגלית!

tallllll1

New member
אז זה לא אומר שהמשחק מכור..

זה אולי הם רצו אותו ואז אחרי תמונת הערום הם הבינו באמת שהוא הכי מתאים

SuperKeren

New member
ואולי פשוט

הוא היה פייבוריט של השופטים ולא ממש החליטו על הבחירה שלו כסופית? אין לדעת...=\

לא ניראה לי

שהוא היה פייבוריט הם תמיד מצאו בו פגמים אבל מה זה חשוב עכשיו העיקר הוא זכה..

למעלה