למאפיה הרוסית יש לך אותי ואת ענתי
G g u r a New member 15/4/05 #20 יש... אני במועדון. אני רומניה מאבא ומאמא, והאיש- אמא פרסיה והאבא רומני...
ק ק א ס י ו פ א ה New member 15/4/05 #21 איזה קטע, אנחנו חצי תואמות אני חצי רומניה והוא פרסי. והכי נחמד - הילדים שלנו : 1/2 פרסי + 1/4 פולני + 1/4 רומני. והתוצאות : מהממות
איזה קטע, אנחנו חצי תואמות אני חצי רומניה והוא פרסי. והכי נחמד - הילדים שלנו : 1/2 פרסי + 1/4 פולני + 1/4 רומני. והתוצאות : מהממות
G g u r a New member 15/4/05 #24 קאסי יקירה כבר מזמן גילינו כמה וכמה נקודות דמיון ביננו... מענין מה עוד נגלה?
ק ק א ס י ו פ א ה New member 16/4/05 #34 למשל עם באדי מצאנו כבר די הרבה נקודות דמיון. ועכשיו גם איתך. איזה עולם קטן
ב באדי תות New member 15/4/05 #22 תגידי בחייך, איך הוא יצא - בחור טוב? למה הבנים שלי מחלוקים לאמא פרסיה ואבא רומני רציתי לדעת אם השילוב הזה נורמלי.....
תגידי בחייך, איך הוא יצא - בחור טוב? למה הבנים שלי מחלוקים לאמא פרסיה ואבא רומני רציתי לדעת אם השילוב הזה נורמלי.....
G g u r a New member 15/4/05 #23 שילוב מנצח../images/Emo106.gif הוא איש טוב,נעים מנומס,חברותי,בעל נאמן, בקיצור רבות הן מעלותיו. לא מחליפה ולגבי הילדים...לא יודעת אם אני הכתובת הנכונה... אני יותר מידי משוחדת- לא אוביקטיבית לחלוטין
שילוב מנצח../images/Emo106.gif הוא איש טוב,נעים מנומס,חברותי,בעל נאמן, בקיצור רבות הן מעלותיו. לא מחליפה ולגבי הילדים...לא יודעת אם אני הכתובת הנכונה... אני יותר מידי משוחדת- לא אוביקטיבית לחלוטין
נ ניקוי ראש New member 16/4/05 #29 חה חה חה את ענקית נעשה פורום לפרסים מתכונים בעיות משפחתיות וכו'... שרק אנחנו נבין.
G g u r a New member 16/4/05 #28 מי אני? בסוף תחליפו לי את השם לדוברמן,בוקסר,אמסטפף... אלוהים יודע למה?!