איזה מוזר

i l0ve u

New member
למה אני דווקא אוהבת אותן

יש להן שירים פצצה הן קוליותתת חחח יאללה למה לבריטני יש קול בכלל?! בפופ זה בכלל לא משנה הקול... תפתחו MTV...

מאיה1983

New member
כן!! צריך שיהיה לך מינימום קול נחמד

בשביל לשיר. והקול של בריטני נעים לאוזן. לפי דעתי. בכל און היום דיברתי על זה עם אחותי שהשיר החדש של האחיות פיק פשוט מזעזע מבחינת כמות הזיופים!!!!!! אגב, בתמונה עם אניטה זאת אני!! חח באמת זו אני. שם בפינה מימין.

i l0ve u

New member
כן מאיו'ש שמתי לה שזאת את חחחח

גם לדעתי הקול של בריטני נעים..והיא בכלל סבבה ... אבל אי אפשר להשוות אותה לשירי מיימון או וואטאבר.. מבינה?.. אז די לרדת על האחיות פיק <לא מופנה ספציפי אליך או משו..> הן מביאות לנו פצצה של מוזיקה ומי שלא רוצה לא חייב להקשיב! אחרי הכל במוזיקה לא חסר סגנונות.. כל אחד שימצא את מה שהוא אוהב ויעזוב את מה שהוא לא אוהב... תנו לי כבר לאהוב אותן בשקט חחחח..

חחחחחחחחחחחחחחחחח

את משווה ת'פיקיות לבריטני!? get a life......... כיאלו סבבה של שירים..אבל הם מזייפות בטירוףףףףףףףףףףףףף!! בעעעע ד"א לא אישי..פשוט זה מגוכך.. לאב יוו אוול עדי

מאיה1983

New member
אני לא חושבת שאפשר להתחפש

לאנשים מסויימים... כאילו, לאניטה עוד אפשר להתחפש, ללובה גם. (אגב זה לא תחת של השנה זה התחת של המדינה) אבל לאחיות פיק?! זה כאילו התחפשת לפריחה. ישאלו אותך "למה התחפשת?" תגידי "לשרונה פיק!!" זה עלובבבבבבב

i l0ve u

New member
חחח אז מה ..זה פורים...

אין עלוב בשום תחפושת...! חוצמזה מה הבעיה להתחפש לרוני נגיד?! לשים פאה בלונדנית ולהתלבש איך שרוצים יעני אם בוחרים את רוני מהקליפ סופרסטאר או מהתמונות שהיא עם החצאית הסקוטית.. יש הרבה ואריאציות... וגם לאחיות פיק אפשר- לא ביחידים כי זה קצת מעפאן אבל אפשר להתחפש כמו בארץ נהדרת ...זה הכי פצצה:))

SuGar and SpicE

New member
אפשר להתחפש..

לאחיות פיק ולמצוא איזה ידיד שיתחפש לצביקה...

למעלה