איזה מוזר

i l0ve u

New member
איזה מוזר

כולם מתחפשים ללובה לאניטה וכאלה הייתי בטוחה שיתחפשו לרונ או האחיות פיק או משו חחח

LipStiK

New member
חח...../images/Emo6.gif

למה מוזר? זה הה מאוד צפוי... כל הבצפר שלי מתחפש ללובה.... איך אפשר להתחפש לאחיות פיק? או בכלל...איך אפשר להתחפש לרוני??

אדוו

New member
או-או....

לרוני אפשר לאללה... אבל מי המושפל שיתחפש אליה

BeNiT1BiNbA

New member
אבל זה כל הצחוקיםםםםםםם

להתחפש אל המושפלים..כמו אניטה ורוני והאחיות הזונזונות..

jenngirl

New member
זה לא בעיה../images/Emo82.gif

אפשר פשוט לבקש מאחד הסופרים ג'קט של הסופר, לקנות פאה עם תלתלים, אודם אדום אני בטוחה שיש לכם בבית ואם לא תמיד אפשר לקנות. משקפיים גדולות כמו של לובה אפשר ללכת לחנויות משקפיים ולבקש ייתנו לך מקשפיים בלי מספר...סתם כאלה ישנות. ונעליים עם עקבים. חזה אין בעיה לעשות
וזהו

מסתבר ששנה שעברה התחפשתי ללובה!

שנה שעברה התחפשתי לקופאית- השאלתי מעובדת בסופר את החולצה. תודה לה. לקחתי פאה בלונדינית גדולה, אודם זקן כזה ודיברתי עם מבטא רוסי. (אני צריכה להתחיל לעסוק בניבוי עתידות
) בקיצור, אפשר לעשות כך. הבנתי שבחנויות יש כבר תחפושת לובה. כך שזו גם אופציה.

LipStiK

New member
אלוהים ישמור אותך...!

את מדהימה! לא משנה במה, את עושה את הכל לפני כולם- נעלי אולסטאר על עקבים (גם קנית לפני כולם וגם ידעת שכולם ינעלו את זה בסוף), לובה, החולצה עם הקרעים שביקשו מזמן מזמן... יש לך כוחות על-טבעיים מתוקה!!

i l0ve u

New member
אווו מייי גגאאדד

היא ממש מפחידה חחח הכי מגניב זה להתחפש לאניטה לשים פאה כמו שלה בפרסומת לאסקיפ לשים ת'בגדים המנומרים לשים תתחת המזוייף הזה מגומי מתחת או מעל הבגדים ולהדביק על זה "התחת של המדינה" או משו... וכמובן ללכת עם גלורי ביד ..חח למי שלא יודע זה הפינצ'ר המפוחלץ שלה.. אפשר גם לעשות פרסומת על הדרך וללכת עם איזה אסקייפ ביד חחח..

LipStiK

New member
אני לא נגדם... להפך...

אני חושבת שרוני די בסדר.... אבל זאת קצת השפלה הייתי אומרת להתחפש למישהי שגדולה\קטנה ממך במספר שנים לא גדול של שנים או בכלל... בגילך.. ויש מצב שתראי אותה איפשהו... זאת אומרת במסביה או משהו.....

BeNiT1BiNbA

New member
עזבי את זה לדעתי מגניב ביותר ל-

התחפש לאניטה..לתחת השנה חח :] היא מגוחכת לחלוטין אתם מוכרחים להודות אבל מאאאאגניבה ובעיקר לתחפושת חחחח..!!!! :] שרונה ודניאלה?!!? כן הן מושפלות..כל העולם בערך צוחק עליהן..יש כאלה שבאמת אוהבים אותן אבל בד"כ רק צוחקים עליהן..עניין של טעם..sorry.. וגם אליהן מצחיק ומשעשע להתחפש..בשביל הצחוק ולא בגלל ההערצה כמובן..!!

LipStiK

New member
חחח נכון ../images/Emo6.gif

מישהו ראה אותה בגיא פינס..?? חחח היא הרגה אותי....!!

האחיות פיק ממש עושות לעצמן פאדיחה..

(לפי דעתי) רואים שהן עברו פיתוח קול אבל זה עדיין לא אומר שיש להן קול יפה ... ב"שוב הגשם" אפשר לשמוע את זה בפזמון... יואאאאא זה דפקק לי ת'מוח כששמעתי את זה.. התביישתי בשבילן (ואני רציני)

למעלה