איזה מוזר....

marsala

New member
איזה מוזר....

לכתוב לכם בפעם הראשונה ממחשב זר ( חוץ מזה של אחי בישראל אבל הוא לא בדיוק זר..) אז אני בצפון אירלנד בעיירה קסומה ומקסימה בשם איניסקילין, שהיא בעצם אי בלב אגם קסום עוד יותר. אז יש לי שלוש שות מנוחה מהלקוחות אז החלטתי לעשות קצת קריסמס שופינג (עד עתה רק הדיסק החדש של קולד פליי, אבל זה לא כל כך קריסמס שופינג ..) ולפתע ראיתי חץ לספריה המעודד את תושבי המקום לחרוש על הנט ככל העולה על רוחם ,אז נכנסתי, רק שממני גבו פאונד וחצי לחצי שעה! הדהמתי את עצמי למוות כשגיליתי שגם אחרי שנה וחצי אני זוכר את הפסוורד שלי( מזל ..) ואז גיליתי שמסיבות עלומות (לא אנטישמיות, כולם כאן חובבי ישראל מושבעים!! יש עיירות שברחוב הראשי מתנופף לו דגל ישראל! אבל על זה אספר לכם אחר כך ) הפורום חסום לי, והיה כתוב לי על כל המסך "אתר פורנוגראפי- אין כניסה " ...ולידי יושבים עוד שישה אירים..!! בקיצור קראי לאחראי שהסתכל עלי בחשד , אני דרך אגב כהה העור הראשון שנראה ברחובות אניסקילין מזה דורות .. הסברתי לו שחוץ מג´ודי ופגישות של בנות הפורום על חוטיני אין פורנוגרפיה במשפחתנו נשבע, נשבע . אז טלפון זריז לבלפסט סידר לי את העיניינים אז שלום במבטא אירי! ולפני שקופץ עלי איזה קולולו (אווירה של ספרייה, כולם לוחשים וריח של ספרים...) אני הולך ביי נשיקot וחיבוkim mosh

judyr

New member
יסססססס

ג´ודי.... נושאת את דגל הפורנוגרפיה של הפורום בגאווה!!!

yonis

New member
אל תתאונן כהה עור חביב שלנו,לי גבו

שני פואונד לעשר דקות אינטרנט בשדה התעופה גטוויק,וחרשתי שעה שם,כך חיסלתי את כל הברזלים בכיס לפני החזרה לצרפת, לונדון ביי נייט מטריפה ,אני חוזר בקרוב עם מרים,להופעה, נשיקות חחח,, החוטינים של גפן וגודיר,איזה קטע

yonis

New member
מוייש,אם אתה לובש חוטיני ושם התמונה

בפורום, אני מתחייב רשמית כאן לעשות כמוך,,, עם קט ומרים נסתדר אחר כך חחחחחחחחח

judyr

New member
תתאונן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואומרים שרק ג´ודי בענייני פורנוגרפיה

yonis

New member
גודיר, זה היה תתלונן כמובן,מה לעשות

אני לא יודע לעשות את המקלדת ביד חחחח,,,,

Guy K

New member
נשמה......

תעשה חייייים!!! אירלנד... בריטניה..... כמה אני מת לנסוע לשם...!! ואל תשכח את הסיפור על דגל ישראל ברחובות הראשיים. מסקרן אותי..! (אגב יוניס, אין מצב הוא שם תמונה בחוטיני, הבחור ביישן
)

judyr

New member
לא כל כך ביישן.....

ולא בן 16..... אבל יודע משהוווווו על העולם הזה...... ואם הוא רק יינן..... ואם הוא גר בחו"לללל ג´ודיפון.... עד שיגמרו לה המילים פחחחחח

marsala

New member
חזרתי הבייתה

וקייט יצאה להן נייט של חברה שלה שמתחתנת בקרוב אז אני מדגן לכלבים חוטינים. אבל תעשו לי טובה ואל תספרו לה

למעלה