אוקייי..... לא דואגת.
O ofirosh New member 15/7/02 #30 לאורנית ולעדי!! תהנו חמודות! תחזרו ושיהיה הרבה מה לספר! ומי יודע אולי אחד מלחיי יהיה בשדה התעופה! ביי תהנו!
לאורנית ולעדי!! תהנו חמודות! תחזרו ושיהיה הרבה מה לספר! ומי יודע אולי אחד מלחיי יהיה בשדה התעופה! ביי תהנו!
ע עדי18 New member 15/7/02 #32 ../images/Emo51.gif אנשים!!! ../images/Emo24.gif והלוואי שיהיה שם מישהו מלחיי בשדה תעופה
א אורנית-15 New member 15/7/02 #36 חחחחחח כן,יהיה מדליק אם אני אראה בשדה תעופה מישהו מלחיי האהבה......
A ADIDIDIDI New member 16/7/02 #39 דנדוש.... אני יודעת שזהלא קשור לנושא... (לא לכעוס) אבל דנדוש המון המון בהצלחה במבחן מחר מתוקה! כולם להגיד לדנה בהצלחה........ (חחח)
דנדוש.... אני יודעת שזהלא קשור לנושא... (לא לכעוס) אבל דנדוש המון המון בהצלחה במבחן מחר מתוקה! כולם להגיד לדנה בהצלחה........ (חחח)
O ofirosh New member 16/7/02 #40 לדנדוש!!!!!!!!! כמעט שכחתי מחר המבחן ואז סוף סוף חופש!!!!! המון המון בהצלחה והרבה ו U WE הגזמתי קצת?! לא נוראאאא
לדנדוש!!!!!!!!! כמעט שכחתי מחר המבחן ואז סוף סוף חופש!!!!! המון המון בהצלחה והרבה ו U WE הגזמתי קצת?! לא נוראאאא