איזה מגעיל עמרם....

מאיה 14

New member
איזה מגעיל עמרם....

אני וחברה שלי ראינו אותו יוצא ממסעדה (אגב, הוא עשה גלח..) ובדיוק חברה שלי הזמינה משהו לאכול פתאום אני רואה משהו מוכר עובר כביש אז אמרתי לו" עמרם?" הוא אומר לי "מה?" אמרתי לו"וואי.. אפשר בבקשה חתימה?" אז הוא לא ענה והמשיך ללכת אז אמרתי" אפשר חתימה??" והוא המשיך ללכת ולא שם לב.. אני התעצבנתי ואמרתי לו" הייי.. פססססס פססס" כמו שעושים לחתולים "זו הייתה י3יאה זמנית.. והוא אמר לי "מה זה פססס פססס" ועשה לי זיין (עם האצבע האמצעית...) והלך!

עדי18

New member
טוב מה רצית....זה צב..חחח, סתם..

אבל ממש מגעיל מצידו איך שהוא התנהג!!

טוב אני צריכה ללכת....

תחשבו בינתיים על תשובה לשאלה שלי ותכתבו כאן..... ורק רציתי להודיע שאני טסה לשבוע אז אני לא אכנס לפורום.אז אל תחשבו שאני לא נכנסת בכוונה,אוקיי?טוב,אני טסה ביום שלישי אז כבר נתראה עד אז.

עדי18

New member
../images/Emo32.gifגם אני טסה ,ביום שישי הבא...

לשבועיים וחצי..רק רציתי להכין אותכם מראש..... יהיו לי מלא הודעות לקרוא כשאני אחזור בטח... תתגעגעו אלי? אני אתגעגע אליכם....

היי לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק רציתי להגיד שאני לא אהיה כאן בשבוע הקרוב החל ממחר בלילה, כיוון שאני טסה לחו"ל,ושאני מאוד מקווה שלא יסגרו את הפורום בזמן שאני לא אהיה כאן,ושאני אוהבת את כולכם ואני אתגעגע אליכם מאוד!!!!!!!!!!! ואני נורא אשמח אם תעדכנו אותי כשאני אחזור בכל מה שהלך כאן ואם יש חדשות בקשר ל"לחיי האהבה".

actress

New member
../images/Emo32.gifפעם הבאה לשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

תודה

פשוט רציתי שיגיבו,וכשההודעה כאן

אז בקושי רואים אותה,ועובדה שאף אחד לא הגיב.את יודעת שבדרך כלל אני משרשרת,אבל ידעתי שאם אני אשרשר לא יגיבו.זהו,הסברתי את עצמי.סליחה אם עצבנתי אותך.

ADIDIDIDI

New member
אורנית אל תידאגי....

גם לפה יגיבו לך.... הנה אני יתחיל... שתיהייה לך טיסה נעימה תבלי ותחזרי בשלום......... לאן את טסה???

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני טסה לבודפשט,הוגריה,עם המשפחה+חברים.

למעלה