איזה מגניב!!

כרמל 1

New member
איזה מגניב!!

כל אלה היו היום בהפסקות בבית ספר: 1. Figure.09. 2. Runaway. 3. Hit The Floor. 4. Numb . 5. In The End. 6. Faint 7. Dont Stay. 8. Papercut. 9. Somewhere I Belong. 10. Breaking The Habbit. איזה/כמה שירים של לינקין פארק היו אצלכם בהפסקות בבית ספר?

../images/Emo29.gif תראי..

אני שמחה והכל ששמעת את השירים בהפסקות (כי אצלנו אין
, בצ'פר אידיוטטטט !) אבל יכולת לנצל"ש לאנשהו.. לא חושבת?

כרמל 1

New member
מצטער, חשבתי שזה יהיה שרשור להצגת

השירים של כל מי שיש אצלו בבית ספר...

../images/Emo29.gifזה בסדר ../images/Emo8.gif! סתם שתדע ל..

פעם הבאה
מקווה שלא פגעתי בך או משהו, אם כן מצטערת

החראות בבצפר שלו...

לא יודעים מה זה מוזיקה!!! הם שמים לנו כל הזמן מיזרחית!! ורק פעם ב...רוק מטאל או מה שלא יהיה!! רק כמה פעמים בודדות שמו לנו לינקין...

NightVampire

New member
כיףףףף לךךךךךךךךך

הייתי בטראנס כל האפסקה אם זה היה אצלנווווווו......

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה?!? שמים אצלכם מוזיקה בהפסקה

?!? בחיים שלי לא הייתה לי מוזיקה בהפסקה, איזה כיף לכם..

כרמל 1

New member
וואי יש לי בית ספר טוב :-O...

בכל מקרה, אולי כדאי שתציעו או תבקשו שירים של לינקין פארק בהפסקות? האמת שאני בחטיבת ביניים ושמעתי את השירים מהחטיבה העליונה, כך שזה בכלל לא קשור אליי
...

אין לנו אפילו שירים בהפסקות../images/Emo4.gif../images/Emo188.gif

עם הקמצנות שם, אני לא חושבת שישמיעו שירים, ועוד שלהם

אצלנו יש שירים יפים יותר מואהאהאה

שמים לנו תשיר של שרית חדד וסבלימינעל וא רוני ספורסטאר חח מה אתה משווה בכלל?! חוני = שליטה!

איזה לינקין... בבצפר שלנו?!

לאאא!!! כל הבצפר שלי ערס!! כולו!! חוץ ממטאליסט אחד!! אבל כולו ערס!!! כי אני גרה בטירת כרמל!!! שמים לנו ת'נומה נומה יא המפגר הזה!! ואת אובסשין וחפרו על השיר הזה! וגם מה שמים לנו?! "זה היה ביתי..." וכל המסיקה והפינוקיו הזה שלווווו!!!!! גררררררררר שונאת מזרחית!!!! הם אפילו לא שמים משו שמזכיר רוק... ככה שזה חראאא!!! פעם שמו מארון 5 that love השיר הראשון שלהם הזה... וזה היה חד פעמי...

L P B o Y

New member
אממ..

אצלי שמו NUMB ENCORE וזה עשה לי לרצות לשחוט מישו אז זה לא נחשב

../images/Emo80.gif|עורב| תחשבו על זה ככה

אתם באמת מעדיפים שישימו אותם בהפסקה ואז כל הפקאצות והערסים יאהבו אותם וישירו שירים שלהם?
בעע זה יהיה סיוט

FreeStyLe14

New member
אצלי בביה"ס כבר מאוחר מדיי../images/Emo26.gif

כולם כבר שומעים לינקין פארק בשיכבה...

NightVampire

New member
ואצלנו זה נדיר..

אצלנו אני אומר לינקין פארק לא יודעים מזה.. כשאני שומע מישהו שואל מישהו אחר אתה אוהב לינקין פארק ישר אני קופץ ומתחיל להקשיב להם חחח...

אם זה יגרום להם להפסיק

עם הפוזה המזוייפת שלהם אז בטח שזה יהיה טוב כי אז כבר לא יהיו ערסים בבי"ס חחחח.. זה מזכיר לי... פאקצה אחת מהכיתה שלי החליטה שלהיות בלאקר זה מאאאאגניב [כאילו שיואו] וששחור זה צבע כלכך יפההה [לייק דה!] ושהיא רוצה להיות אחת! [כי זה מאאאאגניב, כאילו?!] חחחח אחרי ששמעתי את זה נראתי ככה..>
איך לעזאזל היא יודעת מה זה בלאקר? ועוד יותר חשוב: ממתי היא ויתרה על הורוד??

6565

New member
איכס!! למה אצל כולם שמים מזרחית?!

אבל... גם אצלנו שמים מזרחית...|בוז!| לא שמים אצלנו שירים באנגלית בכלל! הכל זה רק זה היה ביתי (נמאס לי מהשיר המטומטם הזה!!) ודוד אוהב אותך שאת זה איכשהוא אני מצליחה לסבול... רק פעם אחת בודדה שמו את השיר החדש של גרין דיי... פקצות מטומטמות שישרפו כולן!! טוב אבל יש לי מזל כי בבית ספר שלנו לפחות אין עארסים.. אולי אחד או שניים אבל זהו.. אבל מה, פקצות יש בלי סוף |פקצה עם סכין בעין| בבית ספר שלנו יש רק איזה שתי בנות שמבינות במוסיקה והבנים כולם תקועים עם אמינם...

למעלה