איזה מגניב!!

ofir1080

New member
איזה מגניב!!

תראו!! מצאתי את פוקס ריבר ואת סונה בגוגל ארצ!!

חחח זה בכלל לא מצולם בפנמה, חחח זה בכלל לא מצ

"פנמה" מצולמת בפלורידה כולל בית-הכלא המוזר הזה...

Michal Scofield

New member
כוכב אפל, אני מציעה שתבדוק טוב את המקור שלך.

"פנמה" מצולמת בדאלאס, טקסס.

ofir1080

New member
נכון טעות שלי... אבל גם שלך..

בדקתי את זה ו"פנמה" מצולמת בפלורידה.... אין לי מושג מתי ומה צילמו בדאלאס... אולי את העונה השניה.... עכשיו שאני חושב על זה, זה די הגיוני.... אבל פנמה של הסידרה (הגאונית הזאת!!!!!!!!) מצולמת בפלורידה

Michal Scofield

New member
טעות. תקרא ציטוט מפי יוצר הסדרה בכבודו ובעצמו

TVGuide.com: Are you scouting new locations yet? There's been talk that Prison Break may call Florida home for some of next season. Scheuring: We'll still be based out of Dallas, with the occasional satellite crew in Florida and Louisiana.​
באופן עקרוני, הסדרה מצולמת בדאלאס. קטעים ממנה (כמו קטעי חוף שמן הסתם אין בדאלאס) מצולמים בפלורידה ולואיזיאנה.
Portions of episode 2X20 ("Panama") were filmed at Pensacola Beach in Florida. The producers selected this particular location over other areas, which included South Padre Island, Texas and Destin, Florida, because "of the islands" and that it "gives you more to look at than just a long stretch of beach." Pensacola Beach was used to represent the Panama area in the final three episodes of season 2.​

ofir1080

New member
הסידרה מצולמת בדאלאס?!

מה פתאום?! לכל עונה יש סיפור שונה, באיזור שונה, באקלים שונים!! העונה הראשונה צולמה בשיקגו, השנייה בטקסס לקראת, סוף העונה השנייה והעונה השלישית בפלורידה ובלואיזיאנה

Michal Scofield

New member
החל מהעונה השניה, הסדרה מצולמת בדאלאס.

את העונה הראשונה צילמו בשיקאגו, זה ידוע. השחקנים מתגוררים בטקסס בזמן הצילומים ובכל פעם שנדרש צילום מעבר למה שדאלאס יכולה להציע, אז יש אילוץ להרחיק עד פלורידה או לואיזיאנה. אבל שוב, אני אחזור ואומר, באופן עקרוני, הסדרה מצולמת בדאלאס כרגע; הסטים ממוקמים שם, רוב הסצינות שאתה רואה (גם בתוך כלא סונה) זה דאלאס. מה קשה להבין?

ofir1080

New member
כלום לא קשה אתה סתם חופר.....

אתה סתם חופר סוף העונה השנייה צולמה בפלורידה

Michal Scofield

New member
אם כבר, אתה זה שחופר.

וזה שלא שמת לב שאתה כותב למישהי ולא למישהו כבר מראה על רמת הבנת הנקרא שלך. ה"חפירה" נגמרת כאן.

ofir1080

New member
את בת?!

מוזר.... חשבתי ש"מייקל סקופילד" זה שם בן... אם אני לא טועה גם בסידרה זה ככה....

חחח גם אני חשבתי תמיד שזה מייקל..

אף פעם לא שמתי לב שזה מיכל, אבל תמיד ידעתי שאת בת... חחח מגניב.. =)

למעלה