איזה מגניב D:

roni93

New member
איזה מגניב D:

חחחח היה שווה לחזור למייפל. גילתי שמייפל שלח כל מיני אימייל עם קודים מיוחדים שמביאים לך חפצי קאש. יש לי עכשיו 4 חיות:תרנגול, רובוטודינוזאור וחילזון שאותם קבלתי חינם משלושה קודים, יחד איתם בא גם MESO MAGNER והפאוץ' הזה (כל חייה מאימייל אחר) גילתי שגם יש עכשיו חפצים ב99 קאש, והיה פעם קוואסט של מייפל פויינסט ונשארו לי כמה מייפל פווינסט אז קניתי לי בגדים בחינם D: וגילתי שהם שלחו עוד אימייל, שמביאים לך OVERALL 3 מגפון ועוד 3 שרשת כזאת של אינדיאנים. והכל בחינם. רק בשביל שאני אחזור למשחק D:

Guid

New member
כן, זה באמת מגניב,

רק חבל שלא קיבלתי כלום... -...-

roni93

New member
אמ

האימיילים האלו מיודעים לאנשים כאילו שלא נכנסו המון זמן למייפל. כתוב באימייל תאריכים כאילו

Hasselblad

New member
לא רק...

לפי מה שהבנתי זה היה רנדומלי... רק חשבונות שכתבו שהם מאשרים לקבל הודעות מנקסון השתתפו.... אני מכירה הרבה כאלה שפעילים במשחק על בסיס יומי וקיבלו

roni93

New member
זה לא היה רנדומלי

היה לי שני משתמשים והם קיבלו את האימייל הזה. וגם שני אנשים שאני מכיר שפרשו קיבלו אותו. מה שרק משתמש אחד אצלי קיבל זה המכנס המגפון והשרשרת.

roni93

New member
../images/Emo207.gif חייה

אם מישהו מעוניין לקנות קוד, שמביא לך חייה רנדומלית, מסו מגנט, פאוץ' והכרטיס של הדאבל אקספי. ישלח לי מסר. אני משחק בשרת סקניה, אז אני אמכור רק לאנשים מקסניה. את הקוד פשוט שמים בחלונית "CODE" בקאש שופ. ומקבלים את החפצים הנ"ל. אני לא סקאמר. כבר מכרתי קוד אחד לרועי מהפורום.

roni93

New member
הקוד הוא

הקוד הוא קוד מיוחד שנקסון שולחים לאנשים למייל.

למעלה