איזה מבין הלהקות ש...

guitar lan

New member
איזה מבין הלהקות ש...

הלהקות שהתפרקו אתם הכי רוצים שתחזור?

עטלף77

New member
מ-ש-י-נ-ה

וגם משינה, משינה, משינה, משינה, משינה, משינה, משינה משינה, משינה... NP - snow goose / Camel

משינה...

הייתי רוצה לראות את משינה להופעת פרידה נוספת... אני לא חושב שיש למשינה עוד הרבה לתת מעצמם כלהקה, הם די מיצו את עצמם, וחזרה מלאה שלהם לפעילות סתם תהיה משהו מרוח ופופוליסטי... אבל יותר מכל דבר אחר, הייתי רוצה לראות אותם בעוד הופעה אחת, ביחד, כלהקה, מה שלא יצא לי לראות...

MiToOsH

New member
משינה. ../images/Emo104.gif

כי הייתי קטנה מידי כדי ללכת להופעה שלהם לפני שהם התפרקו אז אני רוצה הופעה אחת.

שלמונזה

New member
מ-ש-י-נ-ה-!

כאילו זה כ"כ ברור!!! וחוץ מזה שרוב הלהקות שהתפרקו כבר עשו איחודים פה ושם ורק משינה לא (דוגמת החברים של נטאשה איפה הילד כוורת תיסלם)

KoKolita

New member
מממ היי... ../images/Emo9.gif

קודם-כל אני חדשה פה.. :) קוראים לי סיוון.. ואממ אני די גרופית של רוק ישראלי.... אז אני בטוחה שאני ישתלב בפורום!! :) מממ אני גם רואה פה אנשים שאני כבר מכירה מפורומים אחרים (
), בכל-אופן - בקשר לשאלה- ממ נראה לי שהחברים של נטאשה.. וד"ר קספר, ואיפה הילד.... ואממ גם משינה כמובן......!

casperit

New member
מופע הארנבות של ד"ר קספר

אבל אין סיכוי:( קראתי בראיון עם שי להב.. יעל

איך בדיוק עושים איחוד של הלהקה הזאת

שהחליפה נראה לי עשרה נגנים (תשאלו את נוה) במשך חמש שנים....?! למרות שבאמת היו (בהכל הרכביהם) להקה נהדרת...

© Tweety ©

New member
אני מבינה שיש לך ../images/Emo108.gif

בעייה עם כל מה שאני שומעת ואוהבת גם את זה נעבור

מצטער אם זה הרושם...

דבר ראשון אני אוהב את זקני צפת, ציינתי את זה, לא? דבר שני אני בפורום הזה פחות משבוע, על סמך מה את קובעת את זה...?

חהחה...

כן, הזכרתי פעם אחת את העובדה שאביב גפן ממוסחר, ואת זקני צפת אני אוהב- אני פשוט לא מבין איך אפשר לאחד אותם, חוץ ממאור כהן אף אחד מחברי ההרכב לא היה קבוע בו... מה אני אגיד לך, פשוט קונספירציה נגדך.. אבל לא משנה.. נשמור וויכוחים אישים מחוץ לפורום...

Superunknown1

New member
וואלה.

תודה שהזכרת לי בנאדם. גם נימרוד והבודדים, כמובן. np: קרח 9- סרטים ואקום- כשהאור יכבה.

למעלה