איזה מבאס

talior3

New member
איזה מבאס

להגיע שנייה לפני קו הסיום של המרתון ולקרוס חמישה מטר לפני שחוצים אותו: התחלתי טיפול IVF ראשון(אחרי שנה וחצי של נסיונות) עם גונלF מהיום השמיני של הטיפול התחלתי להרגיש כאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה והקרין לי לרגל ימין ולא יכולתי לדרוך עליה וגררתי אותה, אחרי יומיים של כאב בלתי נסבל זה עבר לצד שמאל ורגל שמאל לא תיפקדה וגררתי אותה גם כן והכאבים היו ממש ממש מטורפים פי 5 מכאבי האנדו הרגילים הקשים שאני חווה, ביום העשירי של הטיפול (יום שישי האחרון) שכבר הסוף נראה באופק לקראת השאיבה כבר גופי בגד בי ולא יכולתי יותר לסבול את עוצמת הכאב והשפעתו על הרגל ניגשתי למיון נשים בתל השומר שם אני גם מטופלת במרפאת פריון, אחרי בדיקות מקיפות ולחץ של הרופאה שאולי יש לי קריש דם אז שלחו אותי למיון כללי להיבדק על ידי כרורוג כלי דם שמצא שהכל תקין בכלי הדם תודה לאל, החליטו לאשפז אותי במקרה הייתה במיון נשים רופאה בכירה בשם ד"ר ממן שהיא מהמרפאה של הפריון היא טענה שבמצב גופני כזה ירוד לא ניתן להמשיך את הטיפול והתייעצה עם פרו' דור מנהל המרפאה ששהה באותה עת בכנס באיטליה- והוא נתן את ההוראה הכואבת כל כך להפסיק את הטיפול ההורמלי מיידית מכיוון שלא ניתן לקחת סיכון בהרדמה כללית שיש כאבי בטן חזקים, וכנראה שהאנדו' שלי החליט להשתולל בגופי ולמרוד על ההורמונים והוא שיצר את כל הבלגן וגם בגלל ששחלותיי הינן פוליציסטיות והיו מוגדלות ומלאות בזקיקים ותרמו לכאבים החזקים. אז ביליתי את כל הסוף שבוע באישפוז ואתמול שוחררתי והכאבים עדיין ממשיכים בטני נפוחה בטרוף כי ישנו גירוי יתר קל ואני מרגישה כאילו שמו לי בבטן שני בלונים מלאים באבנים כבדות ולוחצים לי על כל האיברים בגוף. וכעת בצער רב נשאר רק לחכות שכל מליון הזקיקים יתפוגגו אט אט בגוף ואצטרך לחכות בערך חודשיים עד שהגוף יצא מדיכוי כדי להתחיל לנסות שוב טיפול, הבעיה שגופי עקשן ונלחם בהורמונים בכל הכוח זה מתבטא בהקאות מרובות, כאבי ראש מטורפים וכך גם הוא הגיב לדיכויים, אז מה אפשר לעשות יש לכן פתרונות?? תודה רבה לזואילי,מבוהלת וארץ דימיוני על הביקורים ועל העידוד אין כמוכן ישר כוח.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין לי עצות יקרה שולחת לך חיבוקים חמים
תרגישי טוב

זואילי

New member
הפתרונות היחידים

שעשויים לקדם אותך - והכי נכונים (לדעתי כמובן) עבור המקרה הספציפי שלך זה, בציבורי - לעשות IVM בפרטי - לעשות IVF בכל מקרה כדאי לך מאוד להתחיל לשלב כבר מעכשיו טיפול משלים בדיקור (כמובן רק מישהו עם נסיון במטופלות פוריות)

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

עצות אין לי הרבה מאחר ואין לי נסיון עם הורמונים בכלל... אז כמו פולנייה חביבה אומר לך רק - לשתות הרבה ולנוח... וכמה
כדי שיהיה נעים

לשתות, לשתות ולשתות

כמו שאמרתי לך אתמול, אין לך הרבה מה לעשות, היית כבר בבי"ח וכאמור, שם כבר לא יעשו איתך כלום... הגוף עדיין בטראומת ההורמונים, תני לו קצת זמן לצאת מזה.. אני ממליצה לך בחום גם לנסות דיקור סיני, אולי יכול לעזור במעט לגופך להתחזק ולהכין אותו לקראת הטיפולים הבאים שבדרך ועכשיו זה הזמן להתחיל עד אשר תחזרי לטיפולים יש לך בערך כחודשיים, נצלי זאת וטפלי בעצמך בכל דרך אפשרית כדי להחזיר את גופך לאיזון.. חזקי ואימצי.. תרגישי טוב בובה..

galim29

New member
מצטערת עבורך יקירה../images/Emo24.gif

עצוב לקרוא את זה וקשה לחשוב כמה את סובלת. לפחות הגעת לרופאה שהשכילה להתייעץ עם מומחים ולא עשתה לך נזק מיותר. (כולם באיטליה? אני מתחילה לחשוב שהם בנופש
.... סתם, יודעת שיש שם כנס חשוב) תני לגוף לנוח. לצערי לא יודעת ולא מבינה בתחום אבל בהחלט אולי שווה לחשוב על רפואה משלימה כדי לחזק את הגוף - אבל רק אצל מישהו שאת מכירה או שמכיר את האנדו ומומלץ.... ותתחילי שוב את התהליך כשהגוף שלך חזק מספיק. תרגישי טוב. שולחת

talior3

New member
תודה

רבה לכן בנות, בהחלט אני שותה המון- הירידה במפלס הכנרת בשבוע האחרון זה בגללי, אני נחה כמה שיותר, ואתמול הייתי אצל המדקר הסיני שלי שאני כבר שנים אצלו כדי לעזור לגוף קצת להתמודד עם ההתקפה המאסיבית של ההורמונים על גופי המוחלש. תהנו לכן ממופעי הזיקוקים בשמיים. והמשך שבוע קל וטוב ללא כאבים

למעלה