איזה מאגניב P:

איזה מאגניב P:

זה פאזל של מיילי, ובובות הרבי של מיילי והאנה ובגדים וכל מיני דברים ממש חמודים: http://www.mileyfansgallery.com/thumbnails.php?album=224 איך באלי לחזור לגיל 6 ולקנות את הבובת האנה[היא ממש דומה לה
]

pop128

New member
(=

חחח זה מאתר הקניות של דיסני[: אני צריכה לחשוב על מתנה משם... מה כדאי לי ? P= אגב תודה :)

בשבילך?

אם בשבילך אז או את השטיח ריקוד, זה נראה ממש נדיר, או את המברשת שיינים המזמרת, כי כל השאר ילדותי, אבל הכי שווה זה את הדאנס דאנס רבולושיין [: ואיך את מקבלת משם מתנה? :)

pop128

New member
נחמדדדד (;

גמאני חשבתי בהתחלה על המברשת שיניים אבל אז אמרתי לעצמי.. עדיף ת'משחק של השטיחחחחחחחחD: השאלה אם זה מתאים לשטיח שיש לי >.< ואממ.. יש לי קרובים שם שהם באים לארץ.. אבל רק עוד כמה חודשים =[ .

חח אני אוהבת ברביות../images/Emo2.gif

ואני משתמשת בתירוץ שאני "משחקת" עם אחותי קטנה,בכלל אני עדין נורא אוהבת צעצועים

pop128

New member
חחחחחחחחחחחחחחXD

את רצינית? XD בת דודה שלי כל הזמן מנסה לשכנע אותי לשחק איתה בבראציות המוזרות האלה.. ישלה בערך 20. ואני כל הזמן מחפשת תירוצים להביא לה D: היו לי 35 ברביות קטנות כאלה, והבאתי את כולללללללם לשכנה שלי - שאיבדה אותם :mad: . הן היו כאלה חמודות - מכל העולם !! =(

חחח D:

אני הבאתי לבת דודה המדהימה שלי את כל הברביות שלי ואת הבית ואת הכל, הייתי מכורה לברביות, לגלות לכן סוד? הייתי משחקת עד גיל 10!

אני עד 12 אפילו../images/Emo14.gif

כן, נו פדיחות, אבל התבגרתי לבסוף ונתתי את כולן (והיו לי מלא) לבת דודה שלי:]

pop128

New member
חח הבנתי אותך xD

חחח תמונה מגניבהD: מאיפה מהביאו ת'בראציות עם הראש הענקי הזה? XD

למעלה