איזה לק נלבש? סופ"ש!

Efrat Itah

New member
כנסו חייבת להשוויץ בידיה של אמא שלי

אמא שלי אצלי השבוע. התפנקנו במניקור ביתי ובלק שהיא אוהבת מאוד GADE 434 lilac bloom סגול בהיר ועדין מלא בנצנצים. שכבה ראשונה מעט שקופה, שניה מסדרת הכל. תנחשו את גילה?

poynter

New member
איזה כיף שאמא שלך מוכנה להשתתף

בשיגעון הזה
אמא שלי לא מוכנה לשמוע על זה שומדבר, כל פעם שאני מציעה למרוח לה לק, סתם בשביל הכיף, היא מסרבת בתוקף בטענה ש"אין לה כוח שזה יתייבש"
אבל מה שכן - היא אחראית לקניית רוב הלקים שלי, כל לק שהיא רואה ו*יודעת* שלא קיים אצלי היא קונה לי

lilo4

New member
גם אני קצת מקנאת

אמא שלי ממש מפרגנת לי בכל מה שקשור ללקים ולאיפור, היא מחמיאה לי המון על הלקים שאני בוחרת. אבל כל פעם שהצעתי למרוח לה לק או להשאיל לה מוצרי איפור היא תמיד מסרבת
אחותי ואני עדיין מנסות לשכנע אותה ללכת איתנו לקוסמטיקאית מדי פעם

lilo4

New member
אמא שלי מקסימה, בזה אין ספק

אני דיי בטוחה שכבר דיברנו על זה, בהקשר של התחביב המשותף שלך ושל הבת שלך [או שאני טועה?] סתם חבל לי קצת לראות שאמא שלי לא מטפחת את עצמה. היא נראית מצוין לגיל שלה, היא נראית לפחות 5 שנים צעירה יותר ועם קצת טיפוח היא אפילו הייתה נראית עוד יותר טוב. יש לה רתיעה מהתחום [בגלל זה גם לי לקח הרבה זמן עד שהתחלתי להתאפר] והייתי רוצה לעזור לה לעשות את הצעד הזה שאני עשיתי בזמנו. בגלל שאני כ"כ נהנית מזה ובגלל שזה תורם לביטחון העצמי שלי הייתי רוצה שזה יהיה גם מנת חלקה
וכמובן שתמיד כיף למצוא עוד משהו לעשות עם אמא
כמובן שזה לא הופך אותה לאמא פחות טובה

mAmA MiSiSiPi

New member
האמת שגם אמא שלי כזו

למרות שהיא מאוד מטופחת אבל לא מתאפרת ומצתבעת בלקים וכו' יש לה שגרת טיפוח מאוד מינימלית ודווקא נראה שזה מה שגורם לה להראות פחות מגילה .

lilo4

New member
זה גם עניין גנטי

יותר מהכל. אם יש לאישה גנים טובים העור מזדקן לאט יותר, יש פחות קמטים וכו'. אני מקווה שירשתי את זה ממנה

mAmA MiSiSiPi

New member
איזה כייף

אמא שלי ואחותי לא חולקות איתי את התחביב הזה וזה כייף לפעמים למרוח למישהי אחרת אז הבנות שלי {וגם הבן} מתנדבות אבל הציפורניים שלהן כל כך קטנות שהכייף נגמר מאוד מהר

למעלה