איזה לק נלבש? יום שני!

golden rose matte velvet 105

מדהים. רכש חדש ופעם ראשונה שאני מורחת אותו.
סווטץ' מהרשת כי המצלמה שלי בחדר השני

http://makeit-up.ru/blog/svotchi/10676.html

טוב, הוא מאט, אבל הוא שימרי. זה הזוי. זה יוצר אפקט מעניין כאילו השימר הוא שברי זכוכיות או משהו.
שכבה אחת הספיקה לו.
היות שהוא מאט חששתי מהייבוש שלו, כי לא יכולתי לשים טופ. בחיים שלי לא ראיתי לק מתייבש כל כך מהר! בקטע של מרחתי יד אחת ואז באתי לכתוב כאן בפורום על האפקט המוזר של השימר והמאט, ועד שהגעתי למקלדת הוא כבר היה יבש לחלוטין. לחלוטין- אני נוגעת בציפורניים שלי ולא קורה כלום!
הוא כל כך יפה ומוצלח שלדעתי אני אוותר על הטווס מהמטאלית של שיק, כי אפשר פשוט לשים טופ מבריק על הלק הזה.

הוא מגניב מאוד!

איפה קנית? אני רואה שאת מת"א ואני השבוע אהיה בביקור
ואני מתה ללק מאט! תודה

yuls9

New member
הוא יפיפה

אבל יש לי איתו בעיה אחת - אם אני לא טועה הוא לא נקי משלושת הרעלים...

Osnatz1

New member
עפ רשימת המרכיבים הוא 3FREE

הוא כן מיוצר בטורקיה כמו כל מוצרי גולדן רוז למקרה שמישהי עדיין מחרימה את טורקיה וזה חשוב לה

lilo4

New member
תודה על המידע

בדקתי עכשיו, כנראה שיש לי בקבוקים ישנים בגלל שלא כתוב עליהם שום דבר לגבי המרכיבים
אבל אני כמובן סומכת עלייך

האמת? בכל מה שקשור לטורקיה אני דווקא נגד להחרים אותם. באופן אישי אני חושבת שאם יש משהו שכן ישמור על היחסים בינינו זה האינטרס הכלכלי המשותף. בסה"כ יש הרבה מאוד מסחר בין המדינות ובפעם האחרונה זה גם מה שמנע תגובה חריפה יותר של שני הצדדים. אז מבחינתי אני דווקא חושבת שכן צריך לחזק את הקשרים בין המדינות ולא להיפך.
זו כמובן דעתי, כל אחת רשאית להחזיק בדעתה ואני שמחה שהנושא הזה עולה ואני שמחה שיש מודעות לכל הנושאים הנלווים

yuls9

New member
בהחלט תודה על המידע

אני אחפש את הבקבוקים החדשים (כי עד עכשיו הסתמכתי על הידע לגביי הישנים)...אם יש אופציה שתצלמי את הבקבוק החדש אני ממש אשמח.

Osnatz1

New member
על הבקבוקים הישנים גם אני לא מצאתי רשימת

מרכיבים, בבקבוקים החדשים יש מדבקה שנפתחת (כמו נניח בלקים של אורלי) ואז יש את רשימת המרכיבים

hollypop girl

New member
מגניב! יש תמונות של צבעים אחרים?

איפה קנית? לא ראיתי כאלה בסטנדים שלהם...

lilo4

New member
הוא מטריף!

עכשית לי חשק ממש! הוא אחד הלקים היותר יפים ומיוחדים שראיתי בזמן האחרון

זה היתרון של לקים מאט, הם בד"כ מתייבשים יחסית מהר. יש לי את blue suede של אורלי, וגם הוא מתייבש תוך שניות.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצטרפת למחמאות: נראה מקסים!

בתמונה קשה להתרשם מהתיאור המיוחד של שברי הזכוכית, אם יש לך תמונות תקריב זה יהיה נפלא. אם הוא גם מתייבש מהר ובשכבה אחת, נשמע כמו לק כלבבי.
איפה קנית? לא ראיתי בקבוקים יפים כאלה בארץ (הבקבוקים המשולשים במשביר נראו זולים ופחות אלגנטיים, הזכירו לי פירמידה).

תמיד אפשר לסמוך עליכן לפרגון- תודה!

לגבי השאלות:
אין על הבקבוק רשימת מרכיבים כך שאין לי מושג אם הוא 3FREE אבל אם אוסנת אומרת מאמינה.
קניתי את הלק ב15 ש"ח בכל בו יהודה בקניון רחובות. אני אעדכן אם אתקל בו בעוד מקומות. חנות איומה, אבל אם רק נכנסים קונים לק ויוצאים אז זה בסדר.
ואני מצרפת תמונה עליי. על המחשב היא באיכות טובה אבל אין לדעת מה תפוז יעולל לה.
לגבי מי ששאלה על עוד צבעים- אני קניתי עוד אחד, אמרח אותו בשבוע הבא ואצלם.

הבוקר התחילה נסיגה קלה (מאד), אז הוספתי טופ מאט של CND שרכשתי לפני כמעט שנה מpeachgirl פה. ייאמר לזכות הלק הנסוג שאתמול שטפתי כלים.
אם הוא ייסוג עוד קצת היום אחרי שאתקלח אז אעשה לו פרנץ'- אני לא מוותרת עליו כל כך מהר.

Osnatz1

New member
אם יתחשק לך לקרוא את רשימת המרכיבים

המדבקה שיש בגב הבקבוק נפתחת.. חפשי חץ קטן שיש בפינה העליונה ופשוט תמשכי משם ויופיעו המרכיבים בכמה שפות

והצבע ממש יפה!
כשאני קניתי נשארו רק אדומים/סגולים ושחור, אז קניתי איזה בורדו סגלגל..

למעלה