איזה לקנות?

me210

New member
איזה לקנות?

דודה שלי מגיעה מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנה להביא לי מחשב נייד משם כי המחירים ברהה יותר טובים החסרון היחיד זה שהוא לא יהיה גם עם עברית כמה עולה להוסיף עברית ואותיות על המקלדת? כמו כן איזה דגם מומלץ? חשבתי על HP pavilion מהסדרה של 9500 או משהו דומה? למישהן יש טיפ על איזה מעבד כדאי ללכת AMD או אינטל? תודה רבה

RoyBO

New member
9500 HP PAVILION

זה 17 אינצ'!!! מה נייד במחשב כזה!? מה הצרכים של מהמחשב?

me210

New member
לעבודה

בבית וגם לנסיעות? איזה גודל מסך מומלץ? אני ידועת שיש גם מצלמה מובנית במחשב זה

RoyBO

New member
תחליטי כמה חשובה לך ניידות

מחשב 17 אינצ' שוקל מעל 4 קילו מחשב 15 אינצ' שוקל 3 קילו מחשב 14 אינצ' שוקל 2.5 קילו מחשב 12 אינצ' שוקל 2 קילו ומטה. ברוב המחשבים היום יש מצלמות מובנות. את בכלל צריכה נייד? מחשב נייח עולה הרבה פחות ומספק ביצועים גבוהים הרבה יותר.

me210

New member
יידות חשובה בערך

יותר חשוב לי איכות המחשב והזמן שזה ישאר לעבוד כמו שצריך על איזה דגם מומלץ ואיזה מעבד?

Kibiniloch

New member
ממש לא בהכרח. לא תמיד הכי חדש הוא הכי מומלץ

תלוי בצרכים של המשתמש.

me210

New member
האם הוספת עברית

בתוכנת החלונות וכל התוכנות כרוחה בעלות גבוהה או לא? הבנתי שלשים מדבקות על המקלדת זה די קל

RoyBO

New member
לא חייבים לשים מדבקות

יש מקומות שצורבים עברית על המקלדת! הוספת עברית למערכת כרוכה בהתקנת HEBREW PACK , יכול להיות שזה כרוך בתשלום למיקרוסופט, לא בטוח.

ל- ME210

אני ממליץ לך על לנובו מהסדרה החדשה וגם טושיבה נחשבים לדי טובים אבל אני ממליץ על לנובו.

me210

New member
ראיתיבעיתון

ציון גבוה ללנובו X61 אבל אם אני קונה מארה"ב איך אני מוסיפה עברית וכמה זה יעלה גם שלים על המקשים עברית? האם זה כדאי? ראיתי שבארה"ב זה ממש חצי מחיר אבל רק דסר אחד מעצבן ראיתי שיש עכבר אדום באמצע המקשים האם זה נוח בכלל?

RoyBO

New member
נוחות זה דבר אישי

אני לא אוהב את זה כל כך כי אני רגיל למשטח מגע.

kobi 23

New member
אני למשל

מאוד מאוד אוהב את ה"TRACK POINT" הזה (ככה קוראים לנקודה האדומה). אני כמעט לא משתמש במשטח העקיבה הרגיל. זה באמת עניין של טעם אישי. בכל מקרה אם את רוצה שילוב של שניהם יש את זה בסדרות T וR. אבל הם כבר עם מסכים החל מ14'' והם הרבה פחות קלים.(החל מ2.1 ק"ג)

RoyBO

New member
אגב הדגם הזה הוא אולטרא נייד

12.1 אינצ' זה לא קטן מידי?

RoyBO

New member
תוספת

DVD צורב רק עם תחנת עגינה! הוא לא בא עם צורב פנימי!

kobi 23

New member
תלוי כמה אתה מתכוון לנייד אותו

אם אתה איש עסקים שמתכוון לקחת את המחשב שלו לכל מקום ונושא אותו איתך הרבה,דגם X. בנוסף ליתרון הגודל (בעצם הקוטן) אפשר לעבוד איתו בקלות ובנוחות בטיסה על המגש של הכיסא. אם אתה לא מתכוון לקחת אותו לכל מקום אלא רק מידי פעם אחד מדגמי T. יש מסכים של 14''-15.4'' שמשקלם 2.1-2.5 בהתאמה. אבל שני הדגמים הנ"ל כוללים בתוכם את הכונן וכמו שציינתי שני אפשרויות של עכבר.

למעלה