איזה לילה......

s h u r i k

New member
איזה לילה......

איזה? אני לא זוכר כלום...... עשיתי ספירת בוקר וגיליתי ששתי לא פחות מ22 בקבוקי בירה (השיא שלי נישבר, שעמד על 17). מסיבה לא ידועה היתעוררתי כולי ציבעוני, עם METAL ענק על הגב שאין לי מושג איך אני עכשיו מוחק אותו, עם ARIYA על הלב בצבע תכלת ועם לב על היד ובתוכו שם של חבר שלי (מי ההומו שכתב את זה???) ועוד הרבה ציורים מוזרים, כמו ורד, פרפר (כניראה שהציורים נעשו ע"י המין היפה), וודקה, אני רוסקי, CCCP, סמל של CCCP שיצא מאוד יפה ואני לא מיתכוון לימחוק אותו, מלאך על הגב, שטן ועוד שלא ממש זיהיתי...... קיצר יש רק שלושה דברים שאני זוכר. זה שהכנתי קוקטייל עם קיווי.... אבל לא מצאתי היום בבוקר שום זכר לקוקטייל, ככה שזה די מוזר, שדיברתי עם מישהו הרבה באייסי- הבטחתי לו שאני יחזור אבל לא יצא- מיצטער, מי שזה לא יהיה, ושדיברתי עם ידידה שלי עד שש בבוקר.... זהו! מה לעזאזל אני ער עכשיו?!?!?!?!?! הלכתי לסיגריה... SALUT VSEM !!!!

Elanora

New member
אין כמו ההאנג אובר, והנסיון להזכר!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח...העיקר שנהנת!!!!!! "הוודקה משחררת".. או במקרה שלך קוקטייל עם קיווי? נשמע טעיםםם!!!!

Big 7

New member
קורה לכולנו

תאכלי אופטלגין(אין מצב שאין אחד בבית רוסי) ישר יעבור ההאנג אובר

s h u r i k

New member
הקטע שאני בכלל לא בטוח ששתינו

קוקטייל..... ניראה לי במקום לעשות את הקוקטייל, נתתי את המתכון למישהו... אני לא זוכר, זאת הפעם הראשונה שאני לא זוכר כלום אחרי שהישתכרתי!!

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

אני גם רוצההההה......... אני רק מחכה ליום כזה.. אני מתה להשתכר..
אני כל כך רוצה לבלות.. אתם לא מתארים לעצמכם.. כל היום אני עובדת..
אז לפחות אתה ביננו נהנית..

Elanora

New member
../images/Emo24.gif

אני בהחלט מבינה אותך!! אני עובדת כל היום, ובקושי מבלה... אבל אתמול, הייתי במסיבה, השתכרתי...היה כיף כל כך... אבל משום מה, ההשפעה הסתיימה מהר מהצפוי. חזרתי הביתה יחפה ועייפה

Elanora

New member
מקווה שיצא לך לבלות!!!!!!

הייש... ביום רביעי יש מסיבת רוק באריאל, את מוזמנת לבוא להשתכר ולהנות!!!!!!

the freaky girl

New member
איך

בדיוק אני אמורה להגיע? ועם איזה "אישור מההורים"? ההורים שלי מיושננים..
אפילו שהם יחסית "צעירים".. אווף, הייתי שמחה

Evil Gremlin

New member
אההה כן...

גם אני זוכר את התקופה שהיתי בן 10...אה אלו היו זמנים

EMILY666

New member
אנשים תבואו לנמלה!!!!!!!!!!!../images/Emo66.gif

יהיה כיף!!!!! זה ליד חיפה (מחוץ) איפה שקריות מועדון הופעות יש שם רוק פאנק מטאל בדיוק לטעם שלכם...חחח עשיתי הרי סקר מישו בכלל הולך מכם להופעות נחמדות.. זה כמו מועדון אבל יש שם להקות נוראאא חמוד אני ממש אשתקר שם סוףסוף.. אם כבר מדברים עלזה

למעלה