איזה לילה טוב היה לי

mpanda

New member
איזה לילה טוב היה לי

אתמול בלילה נסעתי לבת זוגתי שעתיים ניסעה ברכבת.. המון זמן לחשוב חצי מהזמן העברתי במחשבות על כל מיני מושגים ששמעתי פה כמו סשן או סאב ספייס שאף פעם לא הבנתי מה הם באמת אומרים ואת החצי השני העברתי בטלפון עם אהובתי על החלומות של ליל אמש והפנטזיות. כמעט כל לילה אני נכנסת לפורום וקוראת דברים שנאמרים פהפשוט מרתק תמיד זה עיניין אותי אך אף פעם לא הייתה לי את האפשרות לגעת בנושא ולדבר עליו עם אנשים זה מסוג הנושאים שיש עליהם מעין טאבו חברתי.. ונחזור לערב.. שבועיים לא ראיתי אותה ממש התגעגענו אחת לשנייה שפשוט הדבר הראשון שעשיתי כשהגעתי אליה זה לסגור את הדלת להפשיט אותה ולנשק ולגעת בה בגוף שכלכך התגעגעתי אליו.. ככה עברו להן שעתיים קלות.. אחרי הפסקה של שוקולד ושתיה קלה חזרנו לחדר.. היא החליטה שהיא רוצה להגשים לי פנטזיה.. ואין ספק היא הצליחה נגעתי בתחושות שמעולם לא הכרתי כל גוף שלי רטט מהנאה זה היה פשוט מדהים..

nerissa

New member
פנדהההה.. רעה אחת!

למה לעזוב אותנו ככה, למה?! יש גבול למאזוכיסטיות שלי
התחלת. ספרי עד הסוף.. ככה להשאיר אותנו עם "היא מימשה לי פנטזיה" בלי פירוט מפורט פרטני בהחלט זו התאכזרות לשמה!

תבור.

New member
שעתיים "קלות" ???

לזה את קוראת "קלות" מענין מה זה קשות אצלך ? ןעם תאורים כאלו "צמחוניים" את עלולה לקבל עונש חינוכי מהמנהל.

mpanda

New member
אממ..מבוכה קלה

מנעה ממני לספר את הפרטים
וגם.. ההתבטאות שלי בכתב (הגרועה מאוד) יכולה להמעיט בערכו של לילה קסום שכזה :)

תבור.

New member
תני לנו להחליט

אם זה גרוע או לא ואת יכולה גם במסר אישי מבטיח לא לגלות...

תבור../images/Emo70.gif אל תהיה סוציומאט../images/Emo70.gif

צ'מעי פנדה .. כולנו כאן חברים מסוג מאד מיוחד.. מצד אחד אנחנו אוהבים אחד את השני, תומכים, עונים על השאלות של נריסה, חלק אפילו מצ'טטים איתי לפעמים.. אבל יש עוד מטרה לשוטטות שלנו כאן. בעצם שתי מטרות. אחת - לספק את יצר המציצנות שלנו, והשניה - שבעצם נובעת ממנה - ללמוד מנסיונם של אחרים. את תספרי קצת על הפנטזיה שלך, ואנחנו נגיד לעצמנו "וואלה רעיון נהדר" וננסה ליישם אצלנו.. אחר כך נספר איך יישמנו, מה שיפרנו, מה הוספנו ואת תגידי "וואלה רעיון נחמד" וככה נמשיך ונמשיך.. הנה דוגמה של משהו ממני, שלא תגידי שאני רק אומרת. בקשר לכשרון הכתיבה שלך - שום דבר לא פגום בו, את כותבת בסדר גמור ואל תכניסי לך שטויות לראש כאילו יש לך איזושהי בעיה להתבטא. מצד שני- אם את מעדיפה שלא לספר, פשוט תגידי שאת מעדיפה לא לספר. אבל אין כאן מקום לבושה, כולנו כאן כמוך. מפרגנת מאד על הגשמת הפנטזיה (תהיה אשר תהיה)

mpanda

New member
ניסיון אחד.. טייק 1..

שתינו קצת אלכוהול.. היא ביקשה שאני ארקוד בפניה.. התערבות קטנה מהלילה הקודמת חוב שהייתי חייבת לה.. אז רקדתי התערבות זו התערבות רקדתי לאט לאט כמו שהיא אוהבת תוך כדי התפשטתי.. זה מה שהיא ביקשה.. המבוכה גברה עליי וניסיתי להתחבא מתחת לשמיכה .. לא עזר לי.. היא החליטה שהיא חייבת להגשים לי את הפנטזיה.. היא קשרה את 2 די מאחורי הגב והשכיבה אותי על הגב.. בחשש קל היא צבטה את פטמותיי כדי לראות איך אני מגיבה. . ואני עצמתי את עיניי וסימנתי לה להמשיך. בהתלהבות שלא אופיינית לה היא החלה לנשוך אותי בצוואר, בשדיים, בבטן תוך כדי היא דחפה לי אצבעות לאיבר מיני מגלה את הרטיבות החמימה שפשטה בין רגליי.. בהתחלה אצבע אחת ובכל פעם הוסיפה עוד אצבע עד בשכל כף ידה הייתה בתוכי.. תמיד היא ידעה שהפנטזיה הכי גדולה שלי קשורה סכינים ולהרגיש את הלהב חותך את בשרי.. אבל היא מפחדת מסכינים.. ותמיד זה היה נראה לה חולני.. יש לנו שרשרת כזאתי של שני חצאי לב עם האות הראשונה חרוטה על כל חצי.. כששברתי את הלב בהתחלה לא שברתי אותו טוב.. ונשאר מעין להב חד היא החליטה שזה מה שישמש אותה.. לאחר עצירה וצפייה קלה בי לראות אם אני נהניתהיא תפסה את התליון נעצה אותו בבשרי באיזור החזה ולאט לא ירדה לכיוון הבטן כשהיא מותירה אחריה שובל דם דק.. חתך ועוד חתך ואני רעדתי כולי מהנאה.. היא לקחה קוביית קרח מהמשקאות ששתינו לפני כן והניחה אותה על פטמתי הימנית וזה היה קר עד כאב מנוגד כלכך חום שפשט בגופי שניות ספורות קודם ניסיתי להתנגד אך היא סטרה לי בישבני השתתקתי והיא המשיכה לטייל עם קובית הקרח לפטמה השמאלית עוברת על החתכים ויורדת לאיבר מיני.. בהתחלה שיחקה עם הקוביה בדגדגןשהיה נפוח מרוב הנאה ושוב סטירה "בת זונה.. אל תתנגדי לי" אז שכבתי ללא ניע במיטה והיא דחפה את קוביית הקרח לתוך איבר מיני פלטתי זעקת כאב.. זה לא הרתיע אותה.. היא הפכה אותי על גבי ולקחה קוביית קרח חדשה ובלי משחק מוקדם דחפה לי אותה לפי הטבעת מוציאה ומכניסה ואני רוטטת מכאב גנחתי ..ושוב לקחה את התליון והחלה חורטת את גבי תוך כדי מחדירה לי אצבעות.. כלכך נהניתי ריחפתי בין גבולות הכאב והעונג.. רציתי לגרום לה להנות גם. התחננתי אליה שתיתן לי לרדת לה היא סובבה אותי שוב על גבי וישבה על החזה שלי פשוקת רגליים נותנת לא נותנת לי לטעום אותה ואני המשכתי בתחנוני "בבקשה מלכתי תני לי לענג אותך לגרום לך להנות כמוני" והיא קירבה את איברה אל פי נותנת לי בקושי להעביר את לשוני על איברה.. ליקוק אחד והיא מתרחקת.. "תתחנני עוד.." ביקשתי והתחננתי עד שהסכימה וקירבה שוב את איברה אל פי ואני בטירופי ליקקתי את איברה ומצצתי את הדגדגן שלה עד שגמרה ונשכבה עליי בריפיון.

מדהימה .

נהדר. באמת נהדר. כל הכבוד על האומץ ותודה. כן ירבו מימושי פנטזיות ותשמרו על עצמכן שתיכן, הא?

תבור.

New member
נסיון ראשון מדהים ../images/Emo45.gif

רק שתמשיכי כך לממש את הפנטזיות והעיקר לכתוב על זה כאן.

nerissa

New member
נהדרת ../images/Emo25.gif

והקשיבי לאמא סוויטי
שמרו על עצמכן את כותבת נפלא. אל תהססי להבא

Z o d i a c

New member
בלי לחץ יקירה

עצם כתיבת ההודעה מראה על אומץ גדול. כשתרצי ותרגישי מוכנה נשמח אם תפרטי יותר.

למעלה