איזה לחץ!!!!!!!!!!!1111

איזה לחץ!!!!!!!!!!!1111

ווואו! חבל לכם על הזמן - בחיים לא היה לי כזה לחץ! אני לא חושבת שהייתי בבית בשבוע האחרון! אני בערך 4 פעמים ביום הולכת לדברים של צופים, ומגיע הבייתה סופית אולי בשעה 3 בלילה... סתם לדוגמא אתמול...: בוקר - ישב"צ פסטי - חצי שעה בבית- צהריים - חזרות לפסטי אחר הצהריים - חיכיתי לשיבוצים, חזרתי הבייתה ב9:00 ל10 דקות, ואז ישב"צ עד 1 שזה קצר! והיום היה: בוקר... עד איזה 4 -ישב"צ שער, אח"כ חזרות לפסטי, אח"כ בתים של חניכים וב12!!! עוד ישב"צ שער! לפחות סיימנו ליכתוב ת'מערך למחנה, ויצא ממש ממש טוב! ומה - כל הלחץ הזה לא היה כזה מפריע אם לא היה לי הבגרות המעצבנת הזו בלשון, שאני לא יודעת בה כלום!!! אני כ"כ שונאת לשון! וגם יש לי ת'קטע של העבודה בקייטנה שמיתנגש לי לפעמים בצופים, וזה אחד הדברים המעצבנים!!! מה אתם הייתם עושים... הולכים לעבודה, או מוותרים על עבודה בקיץ בשביל צופים?

כיף לך !!!

כי אני כבר שבוע מ10 או 9 בבוקר בשבט עד הלילה לילה בלי להיות בבית !!! אני לא אגזים אם עשיתי יותר מ300 טלפונים לחטניקים !! וישיבות מטבח (כן אני יו"ר מטבח וחדר אוכל ) וישיבות הוואי ובידור ... אני עומד למות !!! על עבודה בקייטנה וויתרתי ממזמן !!! ויש לי גם את החטניקים שלי להעביר הבטחה !!! אני עומד למות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד לא התחלנו מערך מחנה קיץ !!!!

למעלה