איזה להקות אתם שומעים וממליצים?

סינטטית

New member
קצת משלי

papa roach - be free the used - ths taste of ink cold - happens all the time - וזה באמת שיר ממש ממש טוב!!!! bon jovi - its my life - בטוחה שכולם מכירים.... elton john - your song rchp - californication ועכשיו קצת ישראלי... יוני בלוך -

סינטטית

New member
בטעות נלחץ לי שלח

בכל אופן חסר לי 4 אז... יוני בלוך - הפסיכולוגית נמרוד שיקלר - כל יום שאת לא איתו בית הבובות - שיר בעיפרון וכמובן... סינרגיה
! .. לא יודעת איזה שיר לבחור , אבל תתחילו מצועקים על אהבה, זה הראשון שאהבתי שלהם

S h A y K i

New member
טוב נו......../images/Emo3.gif

אבריל לאבין ועוד מישהו שאני לא זוכרת את השם-iris
fall out boy-sugar were going down
sean paul
- הרשימה ארוכה...
oasis- wonderwall, stop crying your heart out
כלא 6
- אממ אני אוהבת הכל פחות או יותר..
p.o.d- statellite
שוטי הנבואה (ואיזבו) - הוא
בית הבובות- שיר בעיפרון
אביב גפן -מחר, ועם הזמן
lil jhon-get low וזהו בערך..כל השאר זה סתם שירים שאני שומעת מידי פעם..

אי רה

New member
אם אני לא טועה

השיר של אבריל שאתה מתכוון אליו זה שיר של הGO GO DOOLLS במקור.... ואני בטוחה שהמקור הרבהה יותר טוב...

S h A y K i

New member
אווףףף איתך אני בת ../images/Emo46.gif

וואי אנשים בחייאת שימו
זה מעצבןן... תחשבו קצת איזה בן יקרא לעצמו שייקי ועוד עם כינוי כזה כמו שלי...
אני יודעת של מיזה במקור אבל יותר אהבתי את הקאבר...מלעשות..

אי רה

New member
אופסי

סורי מותק, לא בדיוק ראיתי את הכינויי כשהגבתי... ואם אהבת את הקובר... שיבושם לך...

liat love nison

New member
OK

1.לירון לב-נבראתי לך 2.הגיים בויז-ה=כ=ל!בעיקר כמה אהבה 3.מאיה בוסקילה-רק אותך רוצה וימים של אהבה.. 4.מירי מסיקה-לשם 5.שירי מימון-גם הכל 6.ברור שכלא שש!!-הכל! ולא 'דעת...אבל זה לא היה לפי דירוג...

liat love nison

New member
איך שכחתי?!אני מתאבדדדת!!

הם מושלמים בשבילי!! אני לא מממממאאאמייייינהה!! ידעתי ששכחתי מי'שו!! skazi-הכל!!בעיקר Out Of Space וhit n run ואלון דה לוקו!-הכככל!!!!!!!!

gever0908

New member
הרשימה השולטת שלי - רק ישראלית!

1) הפרויקט של עידן רייכל - בואי, ממעמקים, ביום שבת, עלה נישא ברוח, שושנים עצובות, הנך יפה, ברכות לשנה החדשה, מדברים בשקט, אם תחפצה, שובי אל ביתי 2) מירי מסיקה - מפלס מצב הרוח, אתה אף פעם 3) סינרגיה - לחבק אותך, צועקים על אהבה, סינטטי, מה עשיתי, עד שהכל יגמר 4) דניאל סלומון - לב זהב, עדיף 5) כלא 6 - אהבה, כל יום מחדש, קופנגאן, בוא נתחיל עם זה, מעבר אל האופק, פצצת זמן וכו' וכו' 6) אביב גפן - מחר, עם הזמן, זה רק הלב שכואב לך, סוף העולם 7) עברי לידר - מרי לנצח, בחולצת פסים, על קו המים 8) אבי מסיקה - למי קוראים אני (עם מיקי גבע) 9) מוש בן ארי - קחי אותי, ים, מדבר, הנה זה בא 10) טיפקס - פרח השכונות (עם עלמה ז'ק), אהבה ראשונה (עם שחר סוויסה), עוכר שמחה (עם אמ.סי שירי), כלוב של זהב (עם מירי מסיקה) זהו אני יודע שנתתי יותר מדי שירים אבל אלה פשוט שירים יפים ואני לא מסוגל לתת שיר אחד מאותו זמר/ת או להקה

liat love nison

New member
וואלה..

אני גם אוהבת את הפוריקט של עידן רייכל..הייתי בהופעה שלהם..הצטלמתי עם עידן...
חכיתי לו אחרי ההופעה..חיחיחי... היתי בפורום בתפוז לפני ההופעה.. אני אוהבת גם את מירי מסיקה(כתבתי?) דניאל סלומון גם אני אוהבת!בעיקר את-אהבה...ובא מכאב.. עברי לידר גם אני אוהבת..אני אוהבת את-אולי וזכיתי לאהוב... ואביב גפן אני מחבבת..חחחח...

glass vegas

New member
אוקי מיי פלייליסט

התקוה 6-הדיסק מההופעה סאבלימינל ההומו-האורק מציון matisyahu-king whithout a crown פורטיסחרוף-על המשמרת בוב מארלי לסוגיו ושיריו damian marley-welcom to jwamrock ועוד הרבה ישראלי בעיקר....

glass vegas

New member
עוד קצת בשביל הספורט...

קוואמי-כולם יודעים את התשובות אורי שוחט ואלארם-שני המיקסטייפים די ג'יי ג'ובי -התחזית-מיקסטייפ אמינם-הכל פשוט הכל טאבו פלוס-החיים עושים אנשים קשים רוצה להרגיש? השבט-האלבום החדש. הארכיון- כמובן!! הכל אבל המלצה שלי- כמעט עם מומי לוי. זה מה שעולה לי כרגע לראש.. יום טוב פרץ.

TRGoldman

New member
או אלו שירים נורמלים! ממליץ בחום|כן

מה קרה לכם אנשים?! מה אתם שומעים פה?!?!

אי רה

New member
אךךך מוזיקה....

36 crazy fists - Bloodworh(וכל שיר אחר מהאלבום) bullet for my valentine - tears don't fall killswitch engaged - the end of heartache crossfade - starless Finch - letters to you Trapt - Headstrong skindred - nobody poison the well - nerdy Underouth - A boy brushed red living in black and blue Sublime - Wrong Way והרשימה עוד ארוכהההההה דרך אגב אני אירה....

yuliamir

New member
שלי

גיים בויז-כמה אהבה באמת שיר יפה השבט-נווה מידבר כלא 6-לא יכול (זה רק ביבי G שר שם נכון?) סאבלמינל וסיון-המקום המושלם אביב גפן-אל תדאג ויש עוד באנגלית אבל עם האנגלית שלי עדיף שאני לא הכתוב

למעלה