איזה כרטיס טוב ??

baser

New member
איזה כרטיס טוב ??

אני רוצה לקנות כרטיס DV - יציאה וכניסה דיגטלית, וגם כניסות ויציאות אנלוגיות. לא מעניין אותי אפקטים בכרטיס, או ריל טיים, ואני לא צריך איזה 5 יציאות וכניסות... השאלה שלי היא אם כרטיס FIRE WIRE, שונה באיכות הDV שלו מDV של כרטיסים כמו DV500 או PRO ONE. ואם איזה כרטיס אנלוגי טוב ב1000 שקל יכול להיות שווה באיכותו לאיכות האנלוגית של כרטיסים דוגמת PRO ONE ???? עוד דבר- כרטיס עריכה אנלוגי , יהוה התקן וידאו במחשב ?, כמו כרטיס טלוויזיה, כך שבכל תוכנה אפשר לבחור אותו כ VIDEO SORCE, או להוציא אליו וידאו ??

baser

New member
בבקשה עזרה, זה חשוב לי-בקיצור

בעיקר אני רוצה לדעת מה היתרונות של הכרטיסים המקצועיים מבחינת איכות ???

oferbar

New member
כרטיסי עריכה

חפש בפורום (כמה דפים קדימה), כבר נשאלו השאלות האלו וגם ניתנו מספר תשובות. לגבי האם לקנות filrewire ב 50$ או כרטיס realtime ב- 1200$, אז ככה, עובדה שממשיכים לייצר אותם וגם לקנות אותם וגם יש לי אחד כזה במחשב, כנראה שעדיין יש מספר יתרונות לכרטיס כזה
יש תוכנות שיודאות לעשות הכל real time כמו avid, אבל אז הן גם עולות בהתאם (וכמובן עוד כמה פיצ'רס). לגבי כרטיס אנאלוגי, הוא אמור להוציא אות וידאו אבל אתה צריך לעשות זאת עם התוכנה שמתאימה לו. יש היום כרטיסי מסך משולבים שיודעים לעשות הכל כולל לכידת וידאו.

MovieMaker

New member
אז ככה

יש כרטיס עם כניסות /יציאות אנלוגיות/דיגיטליות Pinnacle Studio Deluxe אבל הוא עולה הרבה מעל 1000 ש"ח.אצה יכול לקנות כרטיס FireWire ב150 ש"ח וכרטיס Pinnale DC10plus ב1200 ש"ח

baser

New member
כן.. אבל DC 10 יש לו אותה איכות כמו

לMATROX, או PINNACLE STUDIO DELUXE ?? ויש לו כניסה ויציאה ?? ובכלל התוכנה תאפשר לכידת וידאו בדיוק כמו שרואים-(לכידה של כל הפריימים ושל הרזולוציה המלאה)?-, ואותו דבר בהוצאת וידאו ??

netmag

New member
זה כרטסים שונים

לגבי MATROX אני לא יודע אבל STUDIO DELUXE לוכד לפורמט DV עם רזוליוציה 720X540 ו-DC10 לוכד בפורמט MJPEG עם רזוליוציה מקסימלית 768X576

למעלה