איזה כלי נשק

מריו ודני ווקסמן...:

מריו = משה בן-דויד אם אני לא טועה. ושוב אם אני לא טועה - זה הטלפון: 052-838792 שלו (נראה לי שזה שהתחיל את השרשור - frodo1 מתאמן אצלו - תוכל לשאול גם אותו). דני ווקסמן מלמד בעיקר ג´ודו, הרבה קרקע, הרבה חניקות והרבה זן (זו לפחות התרשמות מהפעמים שביקרתי אצלו בשעורים. כמו שאמרו כבר - שניהם מאוד מומלצים.

tessen

New member
כלי נשק

בקאזה אראשי ריו אומנות הלחימה הנגזרת משיטות ששימשו בשדה הקרב ביפן הפאודלית נחלק השימוש בכלי נשק לשלוש שיטות שהן אומנות בפני עצמן. קנ-ג´יצו: שימוש בכלי נשק בעלי להב כמו daito, shoto, tanto ג´ו-ג´יצו: שימוש במוט, דאיג´ו צ´וג´ו ושוג´ו. קיים גם טסן-ג´יצו השימוש במניפה. בשתי השיטות הראשונות קיימים דירוגים ואילו באחרונה אין

עוד כלי נשק

שנלמדים אצלנו: שתי חרבות - דאיטו ושוטו בו זמנית - ניטו שני סכינים - ני-טנטו סכין ומניפה חרב ומקל שני מקלות קצרים וכמובן יארי (חנית) נגינטה (מעין חנית רק עם ראש של חרב קצרה)

kung fu

New member
כלי הנשק שנלמדים אצלנו

א. "חובה" בתוכנית הלימודים: מצהובה לכתומה: 1. הרבה סכין. 2. קצת עזרים סביבתיים (כל דבר מזדמן) – איתם ונגדם. מכתומה לירוקה: 1. הרבה מקל קצר. 2. הרבה עזרים סביבתיים 3. טיפ-טיפה בסיס של חרב, מקל ארוך, מקל כף-יד, טונפה, סאי, נונצ´אקו. מירוקה לכחולה: 1. הרבה מקל ארוך. 2. עזרים סביבתיים – שכלול נוסף של היכולת. 3. המשך פיתוח בסיס טוב לחרב, מקל כף-יד, טונפה, סאי, נונצ´אקו. מכחולה לחומה: 1. הרבה חרב. 2. עזרים סביבתיים – המשך 3. המשך מקל כף-יד, טונפה, סאי ונונצ´אקו. ב. "רשות" בתוכנית הלימודים: מה שרוצים!!!

למעלה