איזה כלי נגינה זה?

GabGab2

New member
איזה כלי נגינה זה?

נתקלתי בסרטון הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=DgcYNfso9F8
ובמוזיקה הנחמדה שהוא מכיל.

כמה שאלות:
א. באיזה כלי נגינה מדובר בדקה 0:09-0:19 ובדקה 0:36-0:44? נשמע כמו כלי נשיפה מסויים מעץ, והייתי שמח לדעת איזה!
ב. אני בן 18 ואין לי רקע במוזיקה (אני מנגן כמעט חצי שנה על גיטרה אקוסטית, אבל אני מניח שזה לא נחשב), האם יהיה לי קשה
להתחיל לנגן בקלרינט או בחליל צד בגיל הזה? אני יודע קצת תווים, אבל חסר לי הרבה מאוד ידע בכל מה שקשור לתאוריה מוזיקלית,
ככה שאני אתחיל מ-0.

תודה.

רונסולD

New member
אז ככה

א. אני רוצה לומר שזה חליל, אבל זה שונה מהצליל של חליל שחקוק לי בראש, אז אולי אני טועה.
ב. חבר טוב שלי התחיל ללמוד לנגן בחליל לפני כמה חודשים (הוא בן 17). הוא סיפר לי שחלק הכי קשה הוא ללמוד איך להפיק את הצליל, אבל משם זה זורם.

רונסולD

New member
אז ככה

א. אני רוצה לומר שזה חליל, אבל זה שונה מהצליל של חליל שחקוק לי בראש, אז אולי אני טועה.
ב. חבר טוב שלי התחיל ללמוד לנגן בחליל לפני כמה חודשים (הוא בן 17). הוא סיפר לי שחלק הכי קשה הוא ללמוד איך להפיק את הצליל, אבל משם זה זורם.

רונסולD

New member
אז ככה

רונסולD

New member
אז ככה

רונסולD

New member
אבל למה 4 פעמים? -.-

מנהלים יקרים - אודה לכם מקרב לב אם ההודעות המיותרות ימחקו :)

GabGab2

New member
וכך יודעים

שחג שבועות בפתח

GabGab2

New member
אה אוקי

גם אני סוג של מסוייג לגבי זה שזה חליל. מה שכן, הצליל הזה פשוט מהפנט אותי! בכל אופן, סעיף ב' מנחם
נחכה לעוד תגובות, תודה בינתיים.

DC400

New member
זה לא חליל אמיתי ....אלא מסינטי כלשהו

מזכיר לי את הצליל של החלילים שהבאתי מפרו .
בנמוכים.

תבדוק ביוטיוב QUENA

למעלה