איזה כלב..

איזה כלב..../images/Emo107.gif

יש לי כלב מהמם..ככה כולם אומרים ירדתי השבוע לגינה הציבורית על כלבי..וזה לא חדש שהוא מושך תשומת לב...בעיקר של ילדות קטנות...שרוצות לעשות לו קוצ'י מוצ'י... אבל הפעם...לקראת הערב איתי מרחוק מישהי עם כלבת זאב בדיוק כמו הכלב שלי. היא נראתה לי חדשה באיזור אז ניגשתי לראות. היא הייתה אישה בגילאי ה 40..גבוהה, בהירה ונאה מאוד אולם משהו בפנים שלה הראה על עצב. אמרתי לה שלום..ושאלתי אם היא חדשה באיזור...היא אמרה לי שכן. היא אחרי מערכת גרושין לא טובה ופותחת דף חדש במקום חדש... ככה טיילנו לנו ביחד והכרתי לה את הסביבה... אתה מאוד נחמד אמרה..רוצה לעלות לקפה...רק שתדע שהבית שלי מבולגן עדיין.. אמרתי לה תודה אבל באלגן לא מפחיד אותי עלינו אליה לדירה..עדיין הקרטונים חצי פתוחים,היא הרתיחה מים ואני ישבתי בינתיים על כריות שהיו בריצפה. היא הביאה לי קפה טוב ורותח....כמה שלוקים ואני מרגיש אדים של חום עולים ממני.אכפת לך אם אשאר בגופיה שאלה....פשוט חם לי תרגישי חופשי את בבית שלך..אמרתי במבוכה קלה.. היא פשטה את חולצתה...עם הגב אליי וכשהסתובבה ראיתי שחיטובי גופה פשוט מושלמים, שאלתי אותה את אמנם נראית לי מבוגרת אבל איך את שומרת על גוף כ"כ חטוב ויפה... כושר וסקס אמרה בטבעיות. היא נתנה בי מבט שובב כזה וחייכה ..אני רואה שאתה מתגרה ממה שאתה רואה, אכן אמרתי...את לא טועה אני אוהב נשים שמטפחות את עצמן. אז אולי תשמח לראות גם את...ואז היא הורידה את חולצתה ונגלה לי חזה מושלם...פיטמות זקורות וורודות וחזה מוצק ועומד.. היא לקחה את ידי ושמה על שדה הימני מרגיש את הלב שלי שאלה... לא עניתי לה..פשוט נצמדתי אל גופה ונשיקתי אותה נשיקה עמוקה ורטובה. היא פיסקה את שפתיה ונתנה ללשוני לחדור אל פיה וליקקה אותה בלהט מטורף. תראה אמרה...כבר לא עשיתי סקס תקופה ארוכה אז תהייה עדין. לקחתי אותה למקלחת פתחתי את המים החמים...היא לקחה שמפו ריחני והחלה לסבן את גופי עומדת מאחוריי שולחת יד לאיברי הזקור והרותח...יורדת למטה וחופנת את אשכיי המלאים והקשים. נושקת קלות על עורפי וממשיכה לסבן את גופי..עולה למעלה לכיוון החזה מסובבת אותי אליה ומנשקת את פי הרותח מתשוקה. אני אומר לה שהיא פשוט מגרה בטירוף והיא ממשיכה לסבן אותי...מעסה את ישבני ושולחת אצבע אל תוך העכוז ומלטפת בחושניות את החור של הישבן שלי...אני פולט גניחות כמו מטורף ולא יכול יותר... אני מפסיק את ליטופיה ולוקח את השמפו ומורח על גופה הסקסי לאט לאט..אני מעסה את שדיה היפים לוקח פיטמה ביד אחת ומלקק את השניה בפי. אני מצמיד אותה את החרסינה ושולח יד לעבר הכוס המגולח שלה מממממ יש לה שפתיים מלאות למטה ועבות....דבר המשגע אותי עוד יותר.. אני חופן את ישבנה העגלגל והרך..והיא מרימה רגל ונצמדת אליי תופשת את ראשי ומצמידה את שפתיה אליי מוציאה את לשונה וחוקרת את פי. אני מרים אותה בידיי ובבת אחת מוריד אותה על השרביט הזקור והמגורה שלי. כן כן תמשיך..אני מעלה ומוריד אותה פעם אחר פעם..דוחף ודוחף מצמיד את אגנה הרוטט את הקיר והיא נצמדת אל גופי כאילו אין מחר.. עודדדדד..כןןןןן...חזקקקק.....שורטת את גבי וחודרת עם ציפורניה בתוך ישבני....לפתע שנינו בבת אחת מתפרקים לאלפי רסיסי היא צורחת וגונחת באורגזמה שמימית מצמידה את רגליה את ישבני ולופטת את ראשי קרוב אליה. ואני התפרקתי אל תוך גופה...כולי רועד מרטיט ורטוב ממים זיעה ואושר כשיצאתי מהדירה עם הכלב......אמרה לי...עוד לא סיימת את הקפה.. אולי תקפוץ שוב??? פירסססס

ימממממ פינוקים

ממי היתגעגעתי אל הסיפורים שלך ושוב לא איכזבת נתת לנו את מה שאנחנו אוהבות ויודעות סקס טוב אבל תיזהר בסוף הבנות פה יתאהבו בך מרוב השרמנתיות תמשיך לפנק אותנו

אז אם לך אקרא בוא ,אתה תבוא?

אתה האיש שבא להפתיע את הגברת או הופתעת מהגברת הספורים שלך משהו מיוחד , עם תסריט ברור של מפגש וסקס ואיפה האהבה שבלב? יש לך משהו עם אהבה ???? ואיפה הפירסינג נמצא בגוף שלך?

וסיתK

New member
וואלה...

שיחקת אותה לא יודעת מה עם הבנות פה אבל כזה מחרמן אוףףףףףףףףףףףףףףףף יפה יפה...

היי נסיכה.....

אני רואה שזכרת משהו מהסיפור שכתבתי.."היא אמרה לי בוא"..תודה על המחמאות.. לגבי האהבה...עדיין מחפש...לא מוכן להתפשר זה יישמע אולי יומרני או פלצני אבל המוטו שלי זה להתחתן פעם אחת..ולגווון עם האשה בכייף...
...חחחח או שלא...
הפירס' שלי....נמצא בתמונה בכרטיס...אז...לכי להציץ.. פירססס נ.ב תקראי..אולי אבוא...

אצלי אתה מסומן מזמן , רק לטובה

רציתי לכתוב לך דברים אישיים דרך המסרים אך לא ניתן לשלוח דברים דרך המסרים ויש לי מה לומר לך , כן אקרא לך בואאאאאאא האם אלי תבוא , לנסיכונת שבמגדל החשוך

למעלה