איזה כיף!

דאלאס ושופינג

דוקא, אם מדובר בשופינג... יש לדאלאס מה להציע. הטקסנים אוהבים את הכל וב ג ד ו ל. וגם כמה מסעדות טובות. יש גם את רחוב אלם. לא של פרדי קרוגר, אלא הרחוב שבו נורה קנדי (מומלץ לא לבקר שם, פשוט משעמם)

Mנטה

New member
יש לך שם כתובת ?

שאני אקנה משו באינטרנט ואשלח לשם ?

D o r o t h y

New member
אין מצב

הוא בטח עסוק עם לוסי במשהו בוינה, אל נשארנו אי שם בשנות השמונים?

JR ולוסי?

הוא היה נבל, מקסים , וסוטה. אבל לא עד כדי כך. שיתעסק עם האחיינית שלו? לאחרונה לפני כחודשיים היה כאן בטלביזיה שידור איחוד של כל הגדולים מדלאס. מה אגיד לכם , חבל שראיתי. כולם זקנים לוסי איבדה צורה. זאת אומרת הציצים הגדולים עוד שם אבל כבר לא מבדילים בינם לבין שאר החלקים גי אר נראה כמו סבא שלו, ואפילו בובי ופאמלה כליף וריי , היום לא הייתי מזכה אותם במבט אחד נוסף. יש מיתוסים שאסור לנתץ היה זה רגע של "מה שהמידה דלאס עושה לי"

אטיוד5

Active member
בסדר, בסדר

יש לך משהו חכם וחדשני יותר לומר על דאלאס? תגידי תודה שלא העליתי את ה-22 בנובמבר 1963.

תודה

שלא העלית את נובמבר 63 כי אני העליתי את האלם (elm street) שתים עשרה שעות לפניך. ואני חוזרת ואומרת - the sixth flour - משעמם

רגע, הכי חשוב - באיזה חברה את טסה?

רוצה לומר - יכולה לבחור? יש סיכוי לSWISS? יעני ככה שתהיה לך עצירת ביניים בכל מקרה בשוויץ? יעני - את באה לבקר אותנו?! איזה יופי, לא יכולת פשוט להודיע? מחכה שבטעות יהיה לנו קצת יותר זמן להציץ גם פה?

שבור אחורה כסאח../images/Emo70.gif ../images/Emo67.gif

חמודי, כשנוסעים לארצות הברית של אמריקה, טסים עם החברה שלי ולו רק בשביל הסיכוי לקבל שדרוג למחלקת עסקים.

למעלה