איזה כיף!

עִידן

New member
איזה כיף!

ההורים שלי החליטו שבמקום שאקנה פקס יד שנייה מאיזה איש מהאינטרנט, נקנה פקס חדש ונתחלק חצי-חצי בתשלום. ובכלל, יש שנה חדשה, אז גם תקציב חדש מהקיבוץ (והוא גדול יותר מהקודם, ועוד נשארה לי יתרה כלשהי מהשנה הקודמת. אני חושבת. וזאת הפעם הראשונה שאני לא גומרת במינוס). וחוצמזה, אתמול והיום אמרו לי שלוש חניכות שלי, כל אחת בנפרד, שכואבת להן הבטן. אז שאלתי אותן איפה בדיוק, והן סימנו את האזור, ולכולן אמרתי שאולי הן צריכות לקבל מחזור, ושלושתן, מסתבר, כבר קיבלו ביום חמישי. ורק אחרי שביררתי אם מותר לי לתת לשלישית את הכדור נגד הכאבים, קלטתי שהן מסונכרנות.

צימעס

New member
איזה יופי שהן מסונכרנות!

נורא מרשים בעיני. אמרת להן שזה ככה כי הם חיות יחד?

מעיין©

New member
גם לנו זה קרה

לנו= בנות הגרעין שלי. היינו 5 בנות , 2 לקחו גלולות. 3 האחרות הסתכרנו לפי אחת מהן. אז 4 מאיתנו היינו מקבלות מחזור כל הזמן ביחד. אף פעם לא הבנתי איך זה אפשרי ביולוגית...

גם לי ולשותפה שלי.

למה זה קורה? ג שם צודקת בדוגמה שלה - זה מאוד בניגוד לטבע שיקרו כאלה דברים.

jahnon

New member
האמת זה מאוד מתאים לטבע שיקרו

כאלה דברים. הסיבה לכך מאוד פשוטה, כדי לדאוג לכך שתוכלי להעביר את הגנים שלך הלאה את לא יכולה להרשות לעצמך להיות במחזור כאשר מישהי אחרת לא (היא תקבל את הגבר...) אז הטבע דאג לכך שכאשר כמה בנות נמצאות ביחד הן יסתכרנו (מאוד נפוץ אצל שותפות, בנות גרעין וכו', כמובן כל עוד אתן לא לוקחות כדורים להסדרת המחזור) ואז יש הזדמנות שווה לכולן.

ג שם

New member
אני מנסה לדמיין..

שבט אפריקאי בו הנשים מסונכרנות. תחשבו מה היה קורה שם בחלק מהימים- שליש מהשבט נמצא בתסמונת קדם ווסתית! אני בטוחה שבאותם הימים הזכרים העדיפו לצאת לעוד מלחמה לא נחוצה עם השבט השכן.

צימעס

New member
נראה לי אחרת

תסמונת קדם וסתית קשורה לזה שאנחנו מנסות לתפקד כרגיל למרות שהדבר שאנחנו הכי רוצות זה להסתתר בפוך. אז לקראת הוסת, הנשים בשבט מורידות הילוך, כל השבט מתנהג קצת אחרת, ונגמר ענין. להיטיסטרי!

m L m

New member
לא הבנתי ../images/Emo4.gif

את כל הקטע עם החניכות - לא הבנתי...

למעלה