איזה כיף לפני שעתיים התחלתי להרגיש את הממי שלי פעם ראשונה ומאז הוא לא מפסיק לזוז!!! זה כל כך כיף
א אורטללל1 New member 24/4/04 #1 איזה כיף לפני שעתיים התחלתי להרגיש את הממי שלי פעם ראשונה ומאז הוא לא מפסיק לזוז!!! זה כל כך כיף
מ מלאים באהבה New member 25/4/04 #5 איזו ת'רגשות...../images/Emo9.gif מחכה גם-ובקוצר רוח להרגיש את הקטנה...
א א י ו ש י New member 25/4/04 #6 תהני כל עוד אפשר כי אח"כ זה כואב זה כיף ברוב הפעמים אבל אז כשהוא בועט (אצלי הוא ממש חזק) זה לא נוח. בכל אופן,
תהני כל עוד אפשר כי אח"כ זה כואב זה כיף ברוב הפעמים אבל אז כשהוא בועט (אצלי הוא ממש חזק) זה לא נוח. בכל אופן,
ל לי האחת ויחידה New member 25/4/04 #8 תהני זה הדבר הכי כיפי בהריון אני כבר בשבוע 30 ומרגישה כאילו יש לי מכונת כביסה בבטן וטיפ נחמד שהבעיטות יתחזקו תניחי על הבטן את השלט של הטלויזיה או עיתון ותהני עם הבעל .
תהני זה הדבר הכי כיפי בהריון אני כבר בשבוע 30 ומרגישה כאילו יש לי מכונת כביסה בבטן וטיפ נחמד שהבעיטות יתחזקו תניחי על הבטן את השלט של הטלויזיה או עיתון ותהני עם הבעל .
S shira 25 New member 25/4/04 #9 אצלי זה התחיל בשבוע 17 בצורה מאוד עדינה, (לא הייתי בטוחה שזה זה...) והיום בבוקר ה ית הקטנה עשתה לי השכמה... (השכמה נהדרת...)
אצלי זה התחיל בשבוע 17 בצורה מאוד עדינה, (לא הייתי בטוחה שזה זה...) והיום בבוקר ה ית הקטנה עשתה לי השכמה... (השכמה נהדרת...)