איזה כיף!!

TOOOOOTI

New member
איזה כיף!!

איזה כיף, היה לקום היום בבוקר ( שבמקרה גם התחלתי ב-9 כי ביטלו לי שיעור) , ללכת למטבח, להכין כוס קפה, ולראות את העיתון. פיתאום לא היתה בעמוד הראשון איזה כותרת שאומרת עוד הרוג , או עוד פיגוע. היום, בעמוד הראשון הייתה כותרת שמחה, אחרי הרבה הרבה הרבה, יותר מדי זמן שלא הייתה כותרת שמחה בעמוד הראשון של העיתון. אני לא יודעת מה איתכם, אבל לי זה פשוט עשה הרגשה טובה, לא טובה, נהדרת. הלוואי שכל יום תהיה לעם ישראל סיבה כ``כ טובה לשמוח. איילת

leeloo

New member
גם אני הרגשתי ככה

זה כל-כך כיף לראות תמונה ענקית של אוהדים ושחקנים צהובים שקופצים ורוקדים מהשמחה! ואתמול, כשראיתי מה הלך בכיכר רבין- כל הזמן חשבתי- איזה יופי! כל-כך שמחתי לראות את עם שישראל במצב כזה! כולם מאוחדים, כולם מאושרים, ולאף אחד אין דאגה בלב. המחשבה היחידה היא שמחה, לרגע קט, שכל-כך מגיעה לנו.

אני מסכימה איתך,כזה כיף

לא היה ממזמן ממזמן..וגם את הכל שכחו מאז שהתחיל כל המצב הלא ממש נעים הזה,והרבה יותר קל להתרכז ברע,ככה ששכחו את כל הטוב בדרך.. ופתאום,ביום אחד,מכבי ממש ``הצילה`` את המצב-תראו את החגיגות שלא מפסיקות כבר כמעט יומיים שלמים בלי הפסקה,תראו את המוני האוהדים שהיו ברחובות בכל רחבי הארץ,תראו את השגרירים שלנו בחוץ לארץ איך הם שמחים ואיך פתאום לכולם ממש נעשה חם בלב-זו האש שלנו,של ישראל ואי אפשר,ואף פעם,לתת לה לכבות.תראו לי עוד מדינה אחת ``נאורה`` בעולם המערבי,שמספקת כאלה חגיגות וכזה סדר-גודל של חוגגים.כאלה אנשים שיכולים ללכת באש ובמים עם מי שהם מעריכים לא בארה``ב,לא באנגליה,ולא בצרפת אלא,אך ורק-בישראל אנחנו צריכים להיות גאים בכך שיצא לנו לחיות כאן,בארץ הזו,עם כל האנשים החמים האלה,שתמיד שמחים לעזור,ולא עם אירופאים מנוכרים וקרים. מה שהולך בכיכר רבין,פשוט מגיעה לה-לכיכר,שהיא מאין ``אבן פינה`` בתרבות הישראלית-,שעבר עליה הרבה ובהתייחס לאירועים האחרונים מאז שלקחנו גביע- ``מאז חגיגת גביע אירופה האחרונה,לפני 20 שנה, הכיכר הזו ידעה הפגנות,ומדון,ומלחמה,וזוועה שגם שינתה את שמה. מגיע לה לשמוח שוב ככה`` וגם לנו מגיע,לכולם,לשמוח ככה מין אור לבן בתוך החושך הזה...קצה המנהרה מקווה שזה מה שיהיה באמת. אני

rastotman

New member
סטופ!!!

די, נימאס- מזמן כבר לא ננתי לזה להטריד אותי, אבל די! (חיחי, אני והתגובות השנונות שלי) למה. למה שיטריד אותך [לא, זה אישי מדי, זה עלול לפגוע- ענבל ניזהרת בדבריה, ואם תשימו לב- עושה צעדים לכיוון הכתיבה בגוף שלישי] למה שיטריד אתכם פיגוע בדף הראשון? אני לא אמשיך- יש חברים, בואו נשחק מישחק, מי שיודע מה אני רוצה לכתוב רק שאין לי כח, שיכתוב את זה.

למעלה