איזה כיף

איזה כיף

מתוך ארבעת משחקי הלוח/קלפים שמוצעים היום באתר אייקון (מה קורה עם השאר?), למשחק שלי נרשמו כבר מראש מספר האנשים הגדול ביותר. ארבעה מתוך חמשת המקומות תפוסים כבר, בעוד שלשלושת המשחקים האחרים נרשמו שחקן אחד או שניים בלבד. מצד שני, כנראה שלהציע לקהל המורכב ברובו משחקני תפקידים לשחק במשחק כמו מאנצ'קין זו לא חכמה גדולה...

ננסק

New member
ומעכשיו יש לך תחרות

נרשמתי גם אני להנחיית מאנצ'קין, עכשיו כשיש לי את המשחק גם כן... בנוסף, הכרזתי על סבב של אילומינטי. זאת היתה טעות, כי עכשיו האדונים הסודיים החליטו שהם [מידע נוסף אינו ניתן כאן]

אבל האם יש לך

את ערכת ההרחבה הראשונה? את השנייה? את סטאר מאנצ'קין ומאנצ'קין פו? עד אייקון יהיו לי את כולם, וכך סבב המאנצ'ין שלי יהיה האולטימטיבי (צחוק רשעי)!

ננסק

New member
הודעה של לעג מרושע 3+

את ההרחבה הראשונה יש, וכך גם את Star Munchkin. נראה מי יביס את מי! (זוהי קריאת תיגר רשמית (ע"מ 213); אם לא תענה לה אתה סובל מ 5- לכבוד שלך).

כמו שאמרתי

הרחבה 2 ומאנצ'קין פו (כנראה) יהיו ברשותי עד אייקון. כמובן שזה נותן לי בונוס גדול, ויכולות מיוחדות נוספות שיאפשרו בידי להביס אותך בקלות. חוץ מזה, צברתי שעות רבות של משחק, מה שמאפשר לי לפתור את רוב הקונפליקטים הרגילים (ויש הרבה מהם) בקלות, וכך להשאיר את זמן המשחק בגדר הסביר ולא לגלוש מעבר לשעה המסומנת בתכנייה (זאת למרות שיש משהו בוויכוחים של חצי שעה על שאלות כמו, 'האם לגנב מותר לגנוב חפץ שכרגע הכריז שחקן שהוא רוצה להשתמש בו')

האטי

New member
שאלה חצי רלוונטית

חלילה לי מלהפריע לכם בהתנצחות שלכם, אבל האם star munchkin עומד בפני עצמו?

כן

ויש גם חוקים מיוחדים שמאפשרים לאחד את החפיסות ולשחק עם שניהם ביחד. זהו גם המצב לגבי מנצ'קין פו.

האטי

New member
המשך לשאלה החצי רלוונטית

ומה לגבי החפיסה המקורית? אפשר לשחק אותה בשניים?

ycyclop

New member
כן אבל

אם היית משחקת (לא שאני רוצה לזרוע מלח על הפצעים) היית מבינה שזה פשוט לא יהיה אותו דבר כמו 4-6 שחקנים

לא

רשמית המשחק הוא לשלושה עד שישה שחקנים. הוא מתפקד הכי טוב עם ארבעה או חמישה.

ננסק

New member
"הודעה של עידוד ועזרה"

אני מסכים עם מה שהם אמרו! [שתי ההודעות שמעלי מקבלות 3+ תוסף עידוד]

למעלה